جنگ برای بقا
قربانی داوری های ناعادلانه شدیم
ایرانمنش : ما در پنج بازی خود قربانی داوری های ناعادلانه شدیم که اگر چه بسا ما این دیدارها را با پیروزی پشت سر گذاشته بودیم الان جایگاه تیم اینجا نبود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بوتیا ، اکبر ایرانمنش مدیر عامل باشگاه مس کرمان امروز در گفتگو با خبرنگار "کلوت" بیان داشت: ما در پنج بازی خود قربانی داوری های ناعادلانه شدیم که اگر چه بسا ما این دیدارها را با پیروزی پشت سر گذاشته بودیم الان جایگاه تیم اینجا نبود.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بوتیا , ,
,
, وی افزود: در بازی با پرسپولیس تهران که کاملا محرز بود سه گل افساید را برای حریف گرفت و در طرف مقابل برای ما دو پنالتی محرز را نگرفت و در بازی با نفت تهران نیز یک پنالتی محرز و مشخص را برای تیم ما نگرفت.
,ایرانمش خاطر نشان کرد: در بازی با داماش گیلان نیز یک پنالتی به ضرر تیم در حالی گرفته شد که ما بازی را یک بر صفر برنده بودیم و در بازی با تراکتور داور دیدار به جای پنج دقیقه ، شش دقیقه وقت اضافی را منظور کرد که نتیجه اش این شد در ثانیه های پایانی مس پیروزی را با تساوی عوض کرد.
,وی ادامه داد: در بازی با سپاهان که کاملا مشخص است که مدافع سپاهان توپ را با دست زد و در صحنه دیگر خطا روی ادینهو مشکوک به پنالتی بود .
,ایرانمنش بیان داشت : تمام این پنج بازی خانگی بود و اگر ما حداکثر امتیاز را در این مسابقات کسب کرده بودیم جایگاه مس الان در انتهای جدول نبود و این تیم برای بقا در لیگ برتر نمی جنگید.
,وی در پایان گفت: لوکا تا انتهای فصل در مس می ماند وشایعات مبنی بر رفتن وی از مس کاملا بی اساس است.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه