مدیر آموزش وپرورش شهرستان فارسان خبر داد؛
کسب مقام سوم دانشآموزان فارسانی در مسابقات هفت سنگ نوجوانان سراسر کشور
مدیر آموزش و پرورش شهرستان فارسان از کسب مقام سوم دانشآموزان فارسانی در مسابقات هفتسنگ نوجوانان سراسر کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی پیرغار، "داراب احمدی" مدیر آموزش وپرورش شهرستان فارسان با اعلام این خبر گفت: دومین دوره مسابقات بازیهای بومی و محلی رشته هفتسنگ نوجوانان کشور به میزبانی استان کرمان از تاریخ 27 تا 29 بهمنماه 94 برگزار شد.
احمدی افزود: تیم دبیرستان صدرا فارسان به نمایندگی چهارمحال و بختیاری در این مسابقات شرکت نمود و موفق به کسب مقام سوم این مسابقات شد.
وی با اشاره به اینکه این مسابقات با حضور 11 تیم هفتسنگ در دو گروه به صورت دورهای برگزار شد، تصریح کرد: تیم چهارمحال و بختیاری با تیمهای کرمان، مرکزی، سیستان و بلوچستان به مرحله پایانی راه یافت و در نهایت تیم استان مرکزی اول، استان کرمان دوم و استان چهارمحال و بختیاری سوم شد.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه