سر زن 75 ساله در آسانسور قطع شد!

سر زن 75 ساله در آسانسور قطع شد!
مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: استفاده از بالابر غیراستاندارد موجب کشته شدن زن 75 ساله در تبریز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از فارس  ، مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌ شرقی گفت: استفاده از بالابر غیراستاندارد موجب کشته شدن زن 75 ساله در تبریز شد. حبیب حسینقلی‌زاده امروز اظهار داشت: با اعلام این حادثه در ساعت 2:15 بامداد امروز به مرکز اورژانس 115 تبریز کاردان‌های این مرکز به محل حادثه اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه این اتفاق به دلیل استفاده از بالابر غیر استاندارد در یک ساختمان سه طبقه رخ داد، گفت: این بالابر وسط پله‌ها به‌کار گرفته شده بود که گیر کردن سر این زن هنگام استفاده و دیر متوجه شدن اعضای خانواده و همسایه‌ها نسبت به موضوع موجب جان باختن فجیع وی شد. مسئول روابط عمومی مرکز حوادث و فوریت‌های پزشکی آذربایجان‌شرقی گفت: هیجان تماشاگران حوادث گاها منجر به دخالت در امر امدادرسانی می‌شود که این دخالت شدت صدمات وارده به مصدومان را بالا می‌برد.

,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه