برانکو: به اندازه ایرانی ها زن ذلیل نیستم!
سرمربی پرسپولیس در مورد زندگی شخصی اش از دوران کودکی تا ازدواجش صحبت کرده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ برانکو ایوانکوویچ در مورد خاطرات دوران کودکی اش گفت: شلوغ می کردیم و بالا و پاییین می پردیم و بزرگترها را عصبانی می کردیم. فوتبال بازی می کردیم و می زدیم شیشه ها را با توپ می شکستیم و بعد هم می گفتیم کار ما نبوده و فرار می کردیم و دست آخر هم التماس می کردیم که بتوانیم توپ مان را پس بگیریم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی در مورد اینکه کتک هم خوردی گفت: بچه شری نبودیم اما گاهی اواقات پیش می آمد دیگر!
,سرمربی پرسپولیس در مورد بیشترین دلمشغولی اش بعد از فوتبال چیست گفت: اینکه چطور خودم را سلامت نگه دارم.
,برانکو در مورد رنگ مورد علاقه اش و رنگ زندگی اش گفت: رنگ مورد علاقه ام قرمز است اما رنگ زندگی ام زرد است بخاطر نور خورشید.
,سرمربی پرسپولیس در مورد بهترین قرارداد عمرش گفت: قرارداد ازدواجم بهترین قرارداد زندگی ام بود.
,برانکو در مورد اینکه بهترین کادویی که گرفته چیست گفت: همسرم بهترین هدیه را در دوران جوانی به من داد و او می دانست من شطرنج دوست دارم و به من شطرنج هدیه داد.
,سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه بهترین فرد زندگی اش چه کسی است گفت: خانواده ام بهترین فرد هستند که دلم برایشان تنگ شده است.
,برانکو در مورد اینکه زن ذلیل هست یا نه گفت: من می گویم از 4 ستون اصلی خانه سه ستون اصلی آن همسرم است. من زن ذلیل هستم اما نه مثل ایرانی ها! کمتر از ایرانی ها زن ذلیل هستم.
,سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه کدام سنت ایرانی نظرش را جلب کرده است گفت: سنت های ایرانی که بیش از 5 هزار سال قدمت دارد و من حتی به این مساله حسودی ام هم می شود. انسجام خانوادگی و کانون گرم خانواده هم خیلی در ایران خوب است در اروپا خانواده ها انسجام گذشته را ندارند و ارزش هایشان را از دست می دهند. فرهنگ قدرشناسی و احترام به بزرگتر و سنت عید نوروز و همچنین شب یلدا که امسال برای اولین بار آن را دیده ام. کروات ها شباهت زیادی به ایرانی ها دارند. تئوری مطرح است که کروات ها در قدیم از ایران به اروپا آمده اند وخیلی شبیه همدیگر زندگی می کنند. کاش می شد دریاهایی کرواسی به خلیج فارس منتقل می شد و بخشی از خاک نفت خیز ایران به کرواسی می آمد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه