انتخابات فیفا به دور دوم کشیده شد!
به حد نصاب نرسیدن آرای لازم برای تعیین برنده رقابت انتخاباتی ریاست فیفا، این انتخابات را به دور دوم کشاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نتخابات ریاست فیفا امروز (جمعه) در مقر فیفا در سوئیس برگزار شد تا جانشین سپ بلاتر به عنوان مرد اول دنیای فوتبال در چهار سال آینده مشخص شود، اما آرای لازم برای تعیین نفر اول و برنده این انتخابات به حدنصاب نرسید تا انتخابات به دور دوم کشیده شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,براساس نتایج دور اول انتخابات، جیانی اینفانتینو، دبیرکل اتحادیه فوتبال، شیخ سلمان رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا ، ژرومه شامپاینه و شاهزاده علی بن آل حسین به ترتیب 88، 85، هفت و 27 رأی کسب کردند و این در حالی است که برای پیروزی یکی از این چهار نفر در دور اول حداقل 138 رأی لازم بود.
,در دور دوم انتخابات ریاست فیفا، برنده کسی خواهد بود که پنجاه درصد آرا به علاوه یک رأی کسب کند و به این ترتیب نامزدی جانشین بلاتر خواهد شد که 104 رأی کسب کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه