مساوی به درد ما و استقلال نمی‌خورد/ پتانسیل قرار گرفتن در بالای جدول را نداریم

مساوی به درد ما و استقلال نمی‌خورد/ پتانسیل قرار گرفتن در بالای جدول را نداریم
سرمربی پدیده گفت: همیشه تیم‌های شهرستانی دوست دارند مقابل استقلال و پرسپولیس خودشان را نشان دهند، چون توجه و نگاه همه رسانه‌ها به این دو تیم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛رضا مهاجری در مورد بازی این هفته پدیده مقابل استقلال تهران گفت: «بازی خیلی سختی را مقابل صدرنشین لیگ داریم. همیشه تیم‌های شهرستانی دوست دارند مقابل استقلال و پرسپولیس خودشان را نشان دهند، چون توجه و نگاه همه رسانه‌ها به این دو تیم است و این مساله معضل بزرگی برای فوتبال ایران است.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: «استقلالی‌ها بعد از چند هفته در بازی مقابل ما همه نفرات خودشون را دراختیار دارند و برعکس آنها ما چند مهره اصلی خودمان را مانند عباسیان، آل نعمه، غریبی و مردانی را در اختیار نداریم که غیبت آنها می‌تواند در روند تیمی ما تاثیر گذار باشد.»

,

مهاجری در خصوص نقاط ضعف و قوت استقلال و برنامه ریزی آنها برای غلبه بر این تیم بیان کرد: «تمام تیم‌های دنیا هم نقاط قوت دارند و هم در بعضی از پست‌ها نقاط ضعف دارند. ما بازی‌ها استقلال در چند هفته اخیر را آنالیز کردیم و سعی می‌کنیم تا از نقاط ضعف آنها نهایت استفاده را ببریم. ضمن اینکه مساوی در این بازی به درد هیچ تیمی نمی‌خورد و هر دو تیم برای برد به زمین می‌آیند.»

,

سرمربی پدیده درباره نتایج این تیم در نیم فصل دوم لیگ و صعود آنها به رده‌های بالای جدول به آنا گفت: «من هیچ وقت اهل شعار دادن نبودم و دوست ندارم که الکی دل مردم را خوش کنم. بازیکنان ما در نیم فصل دوم لیگ بسیار خوب عمل کردند اما ما پتانسیل قرار گرفتن در جمع مدعیان و کسب سهمیه آسیایی را نداریم. ولی این مساله دلیل نمی‌شود که از تلاش خودمان دست برداریم قطعا تا هفته آخر تمام سعی خودمان را برای کسب نتایج خوب انجام می‌دهیم.» 

,

 

,

انتهای خبر

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه