گزارش از وضعیت شهر زابل؛

وقتی مشکلات ریز و درشت شهر زابل از دید 11 نفر اعضای شورای شهر دور می ماند

وقتی مشکلات ریز و درشت شهر زابل از دید 11 نفر اعضای شورای شهر دور می ماند
هیچ کار و عمل مثبتی از سوی شهرداری جهت رفع دغدغه های مردم انجام نمی گیرد در حالی که سال نو در راه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا"شهرداری زابل و مشکلات شهری نبود فضای سبز و  صدها مشکل دیگری که روزانه به طرق مختلف بیان می شود و در نهایت هم هیچ کار و عمل مثبتی از سوی شهرداری جهت رفع دغدغه های مردم انجام نمی گیرد.

سال در حال نو شدن است اما هیچ نشانی از نو شدن در شهر دیده نمی شود، مشخص نیست که چرا این مشکلات ریز و درشت از دید یازده نفر اعضای شورای شهر دور می ماند و علاوه بر آن شهردار هم آنها را نمی بیند. شهر از وضعیت نظافتی بدی برخوردار و همه خیابانها با انبوهی از گرد و خاک روبروست؛ اقدام مثبت شهرداری این بوده که خیابانها را بجای اینکه بشورد آب پاشی می کند، تا برای لحظه ای خاک بنشیند و پس از خشک شدن زمین دوباره به هوا برود و مشکلات تنفسی مردم را که افزایش می دهد هیچ، نظافت شهر را نیز تحت شعاع قرار دهد از فضای سبز که خبری نیست, جزء حرکت مثبت یک نهاد مردمی در این هفته های منتهی به پایان سال؛ حرکت مثبتی از شهرداری دیده نشد، تقریبا تمامی خیابانهای شهر اثری از فضای سبز ندارند و شهر از هر زمان دیگری بی رنگ و بی سامان شده است.

شرکت آب و فاضلاب زابل هم که گویا در پایان سال به یاد اورده که مشکلات آب شرب مردم را حل کند تمامی خیابانها را حفاری کرده و وضعیت شهر را از هر زمان دیگری وخیم تر کرده است؛ با کمی برنامه ریزی و هماهنگی می شد این حفاری ها را یا زودتر و یا بعد از عید انجام داد؛ حفاری به کنار؛ مساله دیگر عدم ترمیم آسفالت پس از این حفاریهاست که در کوچه ها که برای ماهها به قوت خود باقی می ماند و برای خیابانهای اصلی نیز حداقل چند هفته ای را باید منتظر بمانیم تا شهرداری دست به کار شود و محل حفاری را ترمیم کند بارها و بارها این نکات به مسئولین شهری یادآوری شده اما اراده ای برای حل آنان نیست، که اگر بود بی شک تاکنون حل شده بود.

مردم زابل هم حق دارند که نوروز خوبی داشته باشند؛ حق دارند که از فضای شهری لذت ببرند و همراه با مهمانان خود به محیط های زیبا بروند و تفریح کنند اما چرا کسی این حق را جدی نمی گیرد و بدان توجهی نمی کند الله اعلم! اعضای شورای شهر زابل بیاد داشته باشند که لحظه تصمیم گیری مجدد مردم در خصوص شوراها در راه است و از سرنوشت گذشتگان درس عبرت بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری اوشیدا,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه