فرماندار دیر:
بانک ها خدمات دهی به مردم را افزایش دهند
فرماندار دیر گفت: بانکها باید با دریافت مطالبات خود، میزان خدمات دهی به مردم را افزایش دهند و به تولید و اشتغال کمک کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمزه اعتماد از نحوه خدمت رسانی بانک ها در شعبه های مرکزی بانک کشاورزی، صادرات، رفاه و پست بانک شهرستان بازدید کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,فرماندار دیر اظهار داشت: شهرستان دیر قطب تولید کشاورزی در استان بوشهر است و بانک کشاورزی ۹۰ درصد خدمات دهی به کشاورزان را دارد.
,وی گفت: در این شهرستان ۱۳ دفتر خدماتی شهری و روستایی فعالیت دارد که خدمات دهی به مردم روستا در اولویت کار بانک هاست. در این بازدید وضعیت تکریم ارباب رجوع و شرایط فیزیکی بانک ها، وضعیت خدمات دهی، سیستم های امنیتی و میزان رضایت مشتریان و فعال بودن خودپردازها مورد بررسی و نظارت قرار گرفت.
,آقایان کهمره، افسری، بردستانی و ربیعی روسای بانک ها نیز گزارشی از عملکرد حوزه کاری خود در زمینه تسهیلات ارائه شده، تسهیلات اشتغالزایی سال۱۳۹۳ و بند (د) تبصره ۱۷ قانون بودجه سال۹۳ ارایه کردند.
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه