سقف جدید پرداختی سپرده‌های ثامن الحجج

سقف جدید پرداختی سپرده‌های ثامن الحجج
در ادامه پرداخت مرحله‌ای وجوه سپرده گذاران تعاونی اعتباری ثامن الحجج، سقف پرداخت ها تا سپرده‌های با مبلغ 20 میلیون تومان افزایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایسنا، حدود سه ماهی است که بعد از تخلفات مالی و ساختاری در تعاونی غیرمجاز ثامن الحجج، مراجع ذیربط اعم از بانک مرکزی و قوه قضاییه در نهایت اجرای تعهدات این موسسه را به بانک پارسیان واگذار کرده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بر این اساس بنا بر ابلاغیه بانک مرکزی، از 13 بهمن ماه تعیین تکلیف سپرده گذاران در شعب بانک پارسیان آغاز شد که البته فعلا پرداختها برای سپرده گذاران خرد که عمده آنها را تشکیل می دهند، انجام خواهد شد.

در مرحله اول وجوه سپرده گذاران سه، پنج و 10 میلیون تومانی بنابر برنامه زمان‌بندی شده، فرصت دریافت منابع خود را داشتند که در ادامه این روند با برداشته شدن برخی محدودیت ها از جمله زمان مراجعه بر اساس سقف سپرده یا شماره کد ملی تسریع شد و همچنان ادامه دارد.

بنابر آخرین گزارشی که اخیرا محسنی اژه ای- سخنگوی قوه قضاییه - اعلام کرده است، تاکنون 147 هزار نفر از سپرده‌گذاران ثامن‌الحجج موفق به دریافت وجوه خود شدند که در مجموع رقمی حدود 308 میلیارد تومان را در بر می‌گیرد.

اما در حالی هنوز در رابطه با پرداخت وجوه با مبالغ کلان تصمیم‌گیری نشده که بنابر آنچه پرویزیان - مدیر عامل بانک پارسیان - عنوان کرده این موضوع نیز در حال بررسی بوده و بعد از پرداخت سپرده های خرد تعیین تکلیف خواهد شد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه