آمار نهایی مجروحان انفجار بازار
سخنگوی اورژانس تهران با بیان اینکه انفجار در بازار تهران فوتی نداشته است، تعداد نهایی مصدومان این حادثه را 39 تن اعلام کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسن عباسی در گفتوگو با ایسنا، درباره آخرین وضعیت امدادرسانی به حادثه دیدگان انفجار در بازار تهران و همچنین تعداد مصدومان گفت: خوشبختانه این حادثه مورد فوتی نداشت اما در مجموع 39 تن از شهروندان دچار آسیب دیدگی شدند که 24 نفر به بیمارستان سینا و 8 تن نیز به بیمارستان لقمان منتقل شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
عباسی با بیان اینکه حال 12 تن از حادثه دیدگان وخیم گزارش شده است گفت: 7 نفر از حادثه دیدگان نیز به صورت سرپایی در بیمارستان سیدالشهدا تحت درمان قرار گرفتند.
,
سخنگوی اورژانس تهران با بیان اینکه ماموریت اورژانس در این عملیات به پایان رسیده است خاطرنشان کرد: علت این حادثه باید از سوی مسئولان مربوطه ارزیابی شود و اورژانس نمی تواند علت قطعی حادثه را اعلام کند چرا که تشخیص علت قطعی نیازمند بررسی کارشناسان است.
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه