دوپینگ ورزشکاران روس صدای پوتین را در آورد!

دوپینگ ورزشکاران روس صدای پوتین را در آورد!
رئیس جمهوری روسیه از مقامات ورزشی این کشور خواست تا قوانین ضد دوپینگ به صورت شدیدتر در کشورش اجرا شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  کمیته بین المللی المپیک (IOC) در بیانیه ای از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه خواستار اقدام عملی شدیدتر علیه دوپینگ در کشورش شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در جلسه روز چهارشنبه دولت روسیه، پوتین درخواست کرد تا قوانین ضد دوپینگ به صورت فشرده تر اجرا شود. وی خواستار همکاری بیشتر با آژانس ضد دوپینگ، کمیته بین المللی المپیک و فدراسیون های جهانی شد. این درخواست پس از رسوایی اخیر روسیه است که منجر به تعلیق این کشور از سوی فدراسیون جهانی دوومیدانی شد.

,

پوتین همچنین از مقام های ورزشی روسیه در خصوص افزایش مثبت تست دوپینگ ملدونیوم انتقاد کرد و به آنها هشدار داد برای جلوگیری از ترویج هر توطئه ای تلاش کنند.

,

کمیته بین المللی المپیک می گوید: این یک بیانیه قوی است که نشان می دهد یک تعهد روشن توسط مقامات روسیه برای مقابله با این مشکل وجود دارد.

,

انتهای پیام/آ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه