فعالیت‌های گمرکی الکترونیک می‌شود

فعالیت‌های گمرکی الکترونیک می‌شود
معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران گفت: توسعه استفاده از فناوری در اجرای فعالیت‌های گمرکی در دستور کار گمرک است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مهر،  فرود عسگری عصر شنبه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل گمرک بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در زمینه اقتصادی دارای جایگاه ویژه‌ای است و فعالیت‌های گمرکی نیز در این استان دارای اهمیت ویژه‌ای است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی از ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی عضو سامانه جامع گمرکی توسط گمرک خبر داد و اضافه کرد: واحدهایی که در این سامانه عضو هستند از ارزیابی معاف می‌شوند.

معاون فنی و امور گمرکی گمرک ایران با اشاره به عضویت ۲۵۰ واحد تولیدی در سامانه جامع گمرکی، خاطرنشان کرد: معافیت از ارزیابی و دریافت اظهار نامه قبل از ورود کالا از تسهیلاتی است که به واحدهای عضو ارائه می‌شود.

وی در مورد پنجره واحد تجارت فرامرزی نیز گفت: تمام دستگاه‌های مربوطه باید در اجرای این طرح همکاری کرده و مجوزها را به‌صورت الکترونیکی بارگذاری کنند.

عسگری از توسعه برنامه‌های الکترونیک در گمرک خبر داد و خاطرنشان کرد: افزایش حجم مبادلات، تسهیل در ترخیص کالا و کاهش هزینه‌ها از مهمترین مزایای اجرای برنامه‌های الکترونیکی است.

وی با اشاره به ارائه نظرات ۲۵ سازمان مختلف در مورد صادرات و واردات و سایر امور گمرکی هرساله به گمرک، گفت: عملیات ترخیص ۹۵ درصد کالاها در ۷۶ گمرک کشور از طریق سامانه جامع امور گمرکی انجام می‌شود.

وی همچنن از اصلاح یک سری قوانین گمرکی اشاره کرد و ادامه داد: از برنامه‌های مهم گمرک در سال جاری، توسعه فناوری‌ها و بهبود وضعیت قوانین است.

در این آئین ضمن تقدیر از تلاش‌های احمد پورحیدر، بهنام نوروزی به‌عنوان ناظر گمرکات استان و مدیرکل گمرک بوشهر معرفی شد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه