در نشست تخصصی روابط عمومی ادارات مشگین‌شهر عنوان شد؛

حضور فعال تمام دستگاه‌ها در نخستین سمپوزیوم روابط عمومی استان‌

حضور فعال تمام دستگاه‌ها در نخستین سمپوزیوم روابط عمومی استان‌
در نشست تخصصی روابط عمومی ادارات شهرستان‌مشگین‌شهر از کلیه دستگاه‌های دولتی و نهادها خواسته شد تا در نخستین سمپوزیوم روابط عمومی استان‌ حضور فعال داشته باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مشکین‌رسا، نشست تخصصی روابط عمومی ادارات شهرستان مشگین‌شهر در محل فرمانداری مشگین‌شهر برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشکین‌رسا, مشکین‌رسا,

 

,

در این نشست بابک نوراله زاده مسئول روابط عمومی فرمانداری مشگین‌شهر با اشاره به برگزاری نخستین سمپوزیوم روابط عمومی‌های در مرکز استان گفت: نخستین سمپوزیوم روابط عمومی استان‌ها در اردبیل به منظور افزایش سطح دانش و مهارت مدیران و معاونان دستگاه‌های اجرایی اجرا می‌شود.

,

 

,

وی با بیان اینکه این سمپوزیوم در اردیبهشت ماه در استان اردبیل برگزار می‌شود افزود: کلیه دستگاه های دولتی و نهادها می‌توانند در این سمپوزیوم شرکت داشته باشند و در طول برنامه کارگاه‌های اموزشی و مختلفی همچون نحوه ارتباط با رسانه‌ها ، روابط عمومی آنلاین و ... برگزار خواهد شد.

,

 

,

وی تصریح کرد: مهلت ثبت نام در نخستین سمپوزیوم روابط عمومی استان اردبیل و ارائه آثار تا بیستم اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شده است لذا کلیه دستگاه‌های دولتی و نهادها لازم است در صورت تمایل در این جشنواره حضور فعال داشته باشند.

, و ارائه آثار تا بیستم اردیبهشت ماه,

 

,

جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس symposiumpr-ar.com مراجعه فرمایید.

, symposiumpr-ar.com , .,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه