فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور:
دستگیری قاچاقچیان اشیاء عتیقه و کشف نسخ خطی قرآن
ماموران کلانتری 13 قدس شهرستان نیشابور دو قاچاقچی اشیاء عتیقه را شناسایی و دستگیر کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عطارنیوز، سرهنگ سید حسن حسینی فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور در تشریح این خبر گفت: ساعت 04:50دقیقه بامداد روز جاری ماموران گشت کلانتری 13 قدس در محدوده خیابان معلم به دو مرد جوان که در کنار یک دستگاه پژو پارس ایستاده بودند و به محض مشاهده ماموران گشت به داخل منزلی در همان محدوده متواری شدند مظنون شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی افزود: ماموران کلانتری پس از دستگیری افراد مظنون با هماهنگی مقام قضائی منزل و خودرو پژو پارس آنها را بازرسی و وسایل عتیقه شامل کاسه، لیوان ، قاشق ، قلمدان، تعداد زیادی انواع سنگ های قیمتی یاقوت ، مرجان ، شجر دریایی و .. به همراه چهار نسخه کتاب چاپ سنگی و قرآن خطی قدیمی را کشف کردند.
,حسینی در ادامه خاطر نشان کرد: متهمان در تحقیقات اولیه اظهار داشتند این وسایل به صورت امانت در اختیار آنان بوده و قصد فروش در شهرستان های دیگر را داشتند.
,سرهنگ حسینی عنوان کرد: برابر اظهار نظر کارشناس اداره میراث فرهنگی طی بازدید از اشیاء کشف شده این کتب بسیار قدیمی و با ارزش است و احتمالا مربوط به دوره زندیه است و دیگر وسایل مربوط به دوره قاجار است.
,فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور تصریح کرد: با دستور مقام قضائی اشیاء کشف شده جهت کارشناسی دقیق تر تحویل اداره میراث فرهنگی شد و متهمان با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.
,

, , ,
,
, ,
,
, انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه