مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان همدان:

پرداخت بیش از 69 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان همدانی

پرداخت بیش از 69 میلیارد ریال تسهیلات اشتغال به مددجویان همدانی
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان همدان خبر داد : در سال 94 تعداد 831 فقره وام اشتغال با اعتبار 69 میلیارد و 451 میلیون ریال به خانواده های تحت حمایت این نهاد پرداخت گردیده است .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صبح الوند، نقی منوچهری با تاکید به اهمیت موضوع اشتغال در جامعه و با اشاره به اینکه این نهاد نهایت اهتمام خود را در این زمینه بکار بسته است ، اظهار داشت : از این تعداد وام پرداختی به مددجویان ، 327 فقره با اعتبار 18 میلیارد و 43 میلیون ریال از محل اعتبارات این نهاد و 504 فقره از محل قرض الحسنه بانکها با اعتبار 51 میلیارد و 408 میلیون ریال به خانواده های محروم و نیازمند تحت حمایت پرداخت گردیده است .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح الوند,

مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان همدان، تصریح کرد : پرداخت تسهیلات اشتغال به مددجویان در قالب طرحهای کارانگیزی ، توان افزائی ، خودکفائی و کارآفرینی در رشته های متنوع از جمله کشاورزی ، دامپروری ، صنایع دستی ، فرشبافی و مشاغل خدماتی نظیر آرایشگری ، خیاطی ، خرید خودرو و غیره می باشد .

,

منوچهری در ادامه بیان داشت : طرحهای اجرا شده اشتغال توسط خانواده های تحت حمایت این نهاد به صورت مستمر از سوی ناظرین حوزه اشتغال و خودکفائی بازدید می شوند و در صورت نیاز راهنمائیهای لازم به مددجویان ارائه می گردد .

, منوچهری در ادامه بیان داشت : طرحهای اجرا شده اشتغال توسط خانواده های تحت حمایت این نهاد به صورت مستمر از سوی ناظرین حوزه اشتغال و خودکفائی بازدید می شوند و در صورت نیاز راهنمائیهای لازم به مددجویان ارائه می گردد . ,

انتهای پیام/

, انتهای پیام/]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه