واکنش افشارزاده به شکست سنگین در دربی

واکنش افشارزاده به شکست سنگین در دربی
سرپرست باشگاه استقلال از بررسی عوامل شکست سنگین این تیم در دربی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  بهرام افشارزاده  پس از شکست چهار بر دو آبی پوشان در دربی روز جمعه گفت: خیلی ناراحتم، هوادار حق دارد، روز جمعه بسیاری از استقلالی ها تا صبح نخوابیدند، صدای اعتراض هواداران را باید شنید. همه عوامل تیم و باشگاه باید از مردم عذر خواهی کنند. کسی حق ندارد با دلایل مختلف از این شکست شانه خالی کند. قصد ندارم تا اتخاذ یک تصمیم قاطع و مناسب صحبتی انجام دهم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی افزود: به هواداران اطمینان می دهم جمع بندی نهایی به نفع هواداران خواهد بود. تنها چیزی که در این شرایط به آن فکر می کنم این است که تمام تجربه و توانم را به کار بگیرم تا دل هواداران را شاد کنم. ما به آینده امیدواریم. هنوز می توان این تیم را قهرمان کرد و سهمیه گرفت.

,

 

,

سرپرست باشگاه استقلال ادامه داد: جا دارد به باشگاه پرسپولیس و بازیکنانش این برد را تبریک بگویم، تیم ما چند موقعیت خوب داشت که اگر از آنها استفاده می کرد شاید در پایان نتیجه بهتری می گرفتیم، اما این طور نشد و در حالی که همه بازیکنان استقلال برای جبران گل های خود به زمین حریف حمله کرده بودند، روی یک ضد حمله غافلگیر شدیم و گل چهارم را هم خوردیم تا بازنده دربی باشیم. در هر حال شکست سنگین و تلخی بود و نمی دانم چطور ناراحتی خودم را از این باخت نشان دهم اما همانطور که گفتم سعی می کنیم پس از بررسی دلایل شکست و جمع بندی نهایی بهترین تصمیم ممکن را بگیرم تا استقلال بیش از این ضربه نخورد.

,

 

,

 

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه