بدشانسی بزرگ بازیکن پرسپولیس
سید جلال حسینی مدافع میانی پرسپولیس به دلیل مصدومیت در اردوی شمال غایب است و البته زمان بازگشت اش به میادین فوتبال مشخص نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناحسینی در مورد مصدومیتش می گوید:«فکر می کردم شرایط حضور در اردوی پرسپولیس را دارم ولی متاسفانه اینطور نشد.من درد زیادی داشتم همین دلیل کادر پزشکی تصمیم گرفت در تهران باشم و مراحل درمانی را اینجا پشت سر بگذارم.قبل از بازی تیم ملی،فیزیوتراپ به من گفت مشکلی ندارم ولی متاسفانه دچار پارگی عضله شکم شدم و این بدشانسی بزرگی بود.»
, شبکه اطلاع رسانی دانا,او در مورد زمان بازگشتش به میادین فوتبال تاکید می کند:«نمی دانم کی برمی گردم و چیزی در این مورد مشخص نیستوفعلا باید مراحل درمانی را پشت سر بگذارم تا ببینم شرایط چگونه پیش می رود.خوم دوست دارم خیلی زود برگردم و امیدوارم این اتفاق رخ دهد.»
,انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه