قابل توجه فدراسیون ایران؛

یکه تازی عربستان در فوتبال قاره کهن و فیفا

یکه تازی عربستان در فوتبال قاره کهن و فیفا
صدور رای یک جانبه کنفدارسیون فوتبال آسیا برای میزبانی ایران در بازی های تیم ملی عراق به نفع عربستان، بار دیگر نشان داد که سیاست بر همه چیز سایه افکنده و چقدر مسئولین فدراسیون ما نسبت به این قضایا عقب هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سایت جام پارسی، عربستانی ها در قائله درگیری جمهوری اسلامی ایران و خود در بحث عدم وجود امنیت در کشورمان چنان لابی قوی ای انجام دادند که نهایتا کنفدراسیون آسیا را مجاب کنند که در ایران بازی نمی کنند و بازی های تیم های باشگاهی و ملی این کشور باید در کشوری ثالثی برگزار شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جام پارسی, جام پارسی, ، عربستانی ها در قائله درگیری جمهوری اسلامی ایران و خود در بحث عدم وجود امنیت در کشورمان چنان لابی قوی ای انجام دادند که نهایتا کنفدراسیون آسیا را مجاب کنند که در ایران بازی نمی کنند و بازی های تیم های باشگاهی و ملی این کشور باید در کشوری ثالثی برگزار شود.,

کمیته اجرایی AFCبا توجه به عادی نشدن روابط ایران و عربستان از این دو کشور خواست تا کشورهای میزبان خود را معرفی کنند که عربستانی ها قطر و امارات و کشورمان عمان را پیشنهاد دادند که نهایتا بازی های مستقیم این دو تیم در عمان و قطر برگزار خواهد شد که خوشبختانه تاکنون این تصمیم AFC برای نمایندگان ایران خوش یمن بوده است .
,
,

اما عربستانی ها پیش از برگزاری قرعه کشی مسابقات مقدماتی آسیا هم بی کار نبودند و با جنجال آفرینی قصد سم پاشی داشتند که نتیجه قرعه کشی به نحوی پیش رفت که عربستان در گروه ایران قرار نگرفت و گروه B مسابقات با استرالیا، ژاپن، امارات، عراق و تایلند هم گروه شد.
,
,

قبل از اعلام نتایج، کشور عراق به عنوان کشوری درگیر جنگ شناخته می شد و می بایست این تیم برای میزبانی کشور دیگری را معرفی کنند که بعد از قرعه کشی عراق با جدیت فراوان ایران را تنها گزینه میزبانی خود معرفی کرد که از همان زمان دوباره عربستانی ها دست به کار شدند و حتی این مطلب در صحبت های شخصیت های دو کشور هم گنجانده شد تا عراق را از این تصمیم منصرف کنند ولی عراق به جد پیگیر اجرایی شدن این موضوع بودند تا اینکه امروز دوباره لابی عربستان جواب داد و رای AFC دوباره به سود این کشور صادر شد.
,
,

در رای جدید کنفدارسیون آسیا دوباره شیخ سلمان طرف عربستان را گرفته و این بار حتی بیان شده که هر کشوری غیر از ایران می تواند میزبان مسابقات دو تیم باشد.
,
,

این رای داد عراقی ها را در آورده و آنها در بیانیه شدید الحن گفته اند: هواداران ورزش عراق؛ ای عدالت‌خواهان در تمام دنیا؛ بار دیگر نمی‌گوییم که کنفدراسیون فوتبال آسیا ما را سورپرایز کرد بلکه آنها به ظلم خود نسبت به عراق و ورزش ما ادامه دادند. هدف آنها خفه کردن ورزش عراق است. طبق اعلام AFC ما نمی‌توانیم ایران را به عنوان زمین خود برای بازی در دیدارهای نهایی انتخابی جام جهانی، انتخاب کنیم.  عربستانی‌ها نمی‌توانند وارد ایران شود ولی نمی‌دانیم چطور سایر تیم‌ها و هوادارانشان که با ایران همگروه هستند می‌توانند به این کشور بروند ... اگر ایران مشکل دارد چرا کشورهای قطر، چین، کره جنوبی، ازبکستان و سوریه بدون مشکل در ایران بازی می‌کنند؟
,
,

اما صدور چنین رایی از طرف AFC بار دیگر نشان داد که سیاست بر همه چیز سایه افکنده و خیلی راحت می توان با پول و لابی حق دیگر کشورها را خورد.
,
,

این تصمیم از زاویه ای دیگر برای کشورمان که یکی از باسابقه ترین و با ریشه ترین فدراسیون های فوتبال آسیا است و چند ماهی است برترین تیم ملی قاره کهن است زنگ خطر را به صدا در آورده و نشان می دهد که عدم وجود در لایحه های مدیریتی کنفدراسیون آسیا و فیفا چقدر در حال لطمه زدن به فوتبال کشورمان است.کشوری که سرآمد امنیت در منطقه است این روزها با هوجی گری عربستانی ها به علت نداشتن لابی گوشه گیر و منزوی شده است و آنها فعلا در حال تازاندن هستند.
 
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه