رضایی در نشست خبری: برای دفاع از قهرمانی به آمریکا آمده ایم
مدیر تیمهای ملی کشتی آزاد ایران در نشست خبری جام جهانی کشتی آزاد شرکت کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناعلیرضا رضایی مدیر تیمهای ملی ایران در نشست خبری پیش از آغاز جام جهانی کشتی آزاد اظهار کرد: در ترکیب تیم ایران تلفیقی از کشتی گیران با تجربه و عنوان دار و همچنین کشتی گیران جوان را داریم. در واقع برای دفاع از عنوان قهرمانیمان در جام جهانی به آمریکا آمدهایم اما در کنار آن نگاهی هم به جوانگرایی داریم.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, علیرضا رضایی مدیر تیمهای ملی ایران در نشست خبری پیش از آغاز جام جهانی کشتی آزاد اظهار کرد: در ترکیب تیم ایران تلفیقی از کشتی گیران با تجربه و عنوان دار و همچنین کشتی گیران جوان را داریم. در واقع برای دفاع از عنوان قهرمانیمان در جام جهانی به آمریکا آمدهایم اما در کنار آن نگاهی هم به جوانگرایی داریم.,
رضایی در پاسخ به سوال خبرنگاری که در مورد رابطه و دوستی بین کشتی گیران ایرانی و آمریکایی پرسید، گفت: تیمهای کشتی ایران و آمریکا رابطه خوبی با یکدیگر دارند و حتی سال گذشته برای حفظ کشتی در المپیک همکاری کردیم و به مسابقات دوستانه نیویورک آمدیم.
,
رضایی همچنین در مورد واکنش ایرانیان مقیم لس آنجلس به حضور تیم ایران در این شهر گفت: واکنش هموطنانمان بسیار عالی بود. در بدو ورودمان به فرودگاه، ایرانیان زیادی را دیدیم که به استقبالمان آمدند. این موضوع در خصلت ایرانیهاست که همه جای دنیا تیم ملی کشورشان را تشویق می کنند و به استقبالشان می روند.
,
انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه