فرمانده انتظامی شهرستان هشترود خبر داد؛

کشف ۵۹ هزار نخ سیگار قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال از یک دستگاه نیسان در هشترود

کشف ۵۹ هزار نخ سیگار قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال از یک دستگاه نیسان در هشترود
فرمانده انتظامی شهرستان هشترود از کشف بیش ۵۹ هزار نخ سیگار قاچاق خارجی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار پیک هشترود، محمدتقی سلطانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی کسب خبری مبنی بر حمل کالای قاچاق به وسیله یک دستگاه نیسان در این شهرستان، موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود,

 

,

این مقام انتظامی گفت: ماموران پاسگاه انتظامی بخش نظرکهریزی با انجام اقدامات پلیسی خودروی مورد نظر را در محور اعلامی توقیف کردند.

,

 

,

وی ادامه داد: در بازرسی از خودروی توقیفی تعداد ۵۹ هزار و ۹۶۰ نخ سیگار خارجی قاچاق در مارک‌های مختلف کشف شد؛ ارزش ریالی کالای مکشوفه ۲۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

,

 

,

فرمانده انتظامی شهرستان هشترود خاطرنشان کرد: در این راستا یک نفر متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مقامات قضائی شد.

,

 

,

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک به پلیس ۱۱۰ گزارش کنند و پیشنهادات و انتقاد خود را به شماره تلفن ۱۹۷ اطلاع دهند.

,

 

,

پایان پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه