فرمانده سپاه پاسداران بردسکن:
رزمایش بزرگ «الی بیت المقدس» با موفقیت در بردسکن برگزار شد
فرمانده سپاه پاسداران بردسکن گفت: رزمایش بزرگ «الی بیت المقدس» به استعداد سه گردان از حوزه های مقاومت امام علی(ع)، امام حسین(ع) و امام رضا(ع) سپاه بردسکن با موفقیت تمام برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح بردسکن، رزمایش بسیجیان گردان های الی بیت المقدس با نام سردار شهید علی یغمایی در 23 و 24 اردیبهشت ماه به فرماندهی سرهنگ پاسدار علی محبی نجم آباد، فرمانده سپاه بردسکن در منطقه عمومی مزار الله آباد شهرستان بردسکن برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح بردسکن،,سرهنگ علی محبی نجم آباد، فرمانده سپاه شهرستان بردسکن در گفتگوی تلفنی با خبرنگار ما در همین راستا گفت: این رزمایش با حضور سازماندهی شدۀ بسیجیان به استعداد سه گردان با موفقیت تمام انجام شد.
,وی تصریح کرد: گردان حوزۀ امام علی(ع) با رمز «یازهرا(ص)»، گردان حوزۀ امام رضا(ع) با رمز «یا علی» و گردان حوزۀ مالک اشتر با رمز «یا حسین(ع)» عملیاتهای محوله را با توجه به تمرینات قبلی به نحو احسن برگزار کردند.
,محبی با اشاره به ارتقاء توانمندی بسیجیان، بیان داشت: در رزمایش «الی بیت المقدس» بسیجیان شرکت کننده اقتدار و توانایی خود را با انجام موفق عملیاتهای تأخیری، کمین و پدافند دور رادور طی این دو روز (24 و 23 اردیبهشت) به نمایش گذاشتند.
,وی با اعلام آمادگی در حمایت از فرامین مقام معظم رهبری ابراز داشت: در این رزمایش علاوه بر برگزاری کلاس های آموزشی و عقیدتی، شرکت کنندگان با چگونگی استفاده از تجهیزات نظامی مدرن و نیز امداد رسانی به مجروحان در مواقع لزوم آشنا شدند.
,فرمانده سپاه بردسکن در پایان از همکاری بسیار خوب فرمانداری شهرستان، شهرداری و شورای اسلامی بردسکن، شهرداری شهرآباد، بخشداری ها، ادارات برق و راه و شهرسازی، امور عشایری و ادارۀ مخابرات شهرستان در پشتیبانی تجهیزات لازم، قدردانی و تشکر کرد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه