قائم مقام وزیر کشور:

با بالا بردن کیفیت تولیدات و افزایش صادرات، اقتصاد مقاومتی محقق می شود

با بالا بردن کیفیت تولیدات و افزایش صادرات، اقتصاد مقاومتی محقق می شود
قائم مقام وزیر کشور در جلسه شورای اداری شهرستان ری اظهار داشت: توجه به اقتصاد مقاومتی، پایین آوردن مشکلات جامعه و تکریم ارباب رجوع را در صدر برنامه های خود قرار داده ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری تحلیلی آفتاب ری، محمد حسین مقیمی قائم مقام و معاون سیاسی وزیر کشور در جلسه شورای اداری شهرستان ری اظهار داشت: توجه به اقتصاد مقاومتی، پایین آوردن مشکلات جامعه و تکریم ارباب رجوع را در صدر برنامه های خود قرار داده ایم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از پایگاه خبری تحلیلی , آفتاب ری, ، محمد حسین مقیمی قائم مقام و معاون سیاسی وزیر کشور در جلسه شورای اداری شهرستان ری اظهار داشت: توجه به اقتصاد مقاومتی، پایین آوردن مشکلات جامعه و تکریم ارباب رجوع را در صدر برنامه های خود قرار داده ایم.,

مقیمی توجه به اقتصاد مقاومتی را از مهمترین برنامه های سال جاری عنوان کرد و افزود: رهبر معظم انقلاب در 6 سال گذشته نسبت به موضوع اقتصاد مقاومتی تاکید داشته اند و امسال با نامگذاری سال 95 تحت این عنوان، توجه ویژه ای جهت عملیاتی کردن این امر می طلبد.

,

وی ادامه داد: هدف اقتصاد مقاومتی این است که با نگاه به ظرفیت درونی تولیدات داخلی و صادرات را افزایش دهیم که برای این کار لازم است در ابتدا کیفیت تولیدات را بالا برده و قیمت تمام شده را پایین بیاوریم؛ در این صورت است که اهداف اقتصاد مقاومتی محقق خواهد شد.

,

معاون سیاسی وزیر کشور تصریح کرد: دولت به دنبال حل مسائل آنی نیست بلکه تمام استانداران، فرمانداران و عوامل زیر مجموعه در سراسر کشور مسئولیت دارند سیاست های اقتصاد مقاومتی را کامل اجرا نمایند.

,

مقیمی در ادامه، توجه به پایین آوردن مشکلات اجتماعی را یکی دیگر از برنامه های دولت در حوزه های مختلف عنوان کرد و گفت: مسئولان نهادها و سازمانها در قبال تمام مشکلات جامعه اعم از طلاق، اعتیاد، بالا رفتن سن ازدواج و ... مسئولند و باید هرچه سریعتر در جهت بهبود امور معیشتی مردم تلاش نمایند.

,

وی اضافه کرد: همه مشکلات مردم مربوط به امور مالی و عدم سرمایه گذاری نیست بلکه بیشتر مشکلات از عدم توجه مسئولین نشئت می گیرد و باعث ایجاد ناهنجاری های جامعه می شود.

,

قائم مقام وزیر کشور توجه به تکریم ارباب رجوع را از نکات قابل اهمیت دانست و ابراز کرد: در همه ادارات موضوع تکریم ارباب رجوع باید به نحو احسن اجرا شود و در رأس آن فرمانداری ها پاسخگوی مراجعات مردم باشند.

,

مقیمی تأکید کرد: با توجه به اینکه موضوع  تکریم ارباب رجوع حق الناس می باشد و قابل جبران نیست، بدین منظور سیستم خاصی جهت پیگیری رسیدگی به مراجعات مردم در نظر گرفته شده که به زودی اجرا و با ادارات متخلف در این زمینه برخورد خواهد شد.

,

وی همکاری با شورا ها را در بهبود امور جامعه ضروری دانست و تصریح کرد: با تقویت شورای شهر و روستاها بسیاری از امور مردم از این طریق مرتفع خواهد شد.

,

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: دولت سعی دارد منابع کشور را در جایی سرمایه گذاری بکند که بیشترین بازدهی را داشته باشد که راه اندازی واحدهای صنعتی از جمله این اقدامات است.

,

انتهای پیام/ 

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه