خودروهای شیشه دودی جریمه می شوند

خودروهای شیشه دودی جریمه می شوند
با توجه به فصل تابستان و تابش نور خورشید اکثر رانندگان تمایل دارند که شیشه‌های خودرو خود را دودی کنند تا از تابش نور آفتاب در امان باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از فارس، جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با بیان این مطلب که شیشه بسیاری از خودروها به صورت استاندارد و کارخانه‌ای دودی است، اعلام کرد: رانندگان می‌توانند شیشه‌های خودرو خود را با درصد مجاز و تعریف شده، دودی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


سرهنگ عابدی گفت:‌ نوع شیشه دودی باید به گونه‌ای باشد که داخل خودرو پیدا باشد در غیر این صورت پلیس راهور فاتب با مشاهده خودرویی که شیشه‌اش دودی بوده و داخل خودرو قابل رؤیت نباشد، برخورد می‌کند.

وی نوع برخورد پلیس با این چنین خودروها را اعمال قانون عنوان و خاطرنشان کرد: جریمه 50 هزار تومانی با کد جریمه 2114 در انتظار متخلفان است.

,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه