عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:

دولت لاریجانی را به عارف ترجیح می دهد/مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد!

دولت لاریجانی را به عارف ترجیح می دهد/مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد!
حجت‌ الاسلام مفید کیایی نژاد: من فکر میکنم شانس آقای لاریجانی در این قضیه برای ریاست مجلس بیشتر از آقای عارف است مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز ۲۴ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر  مباحث مطرح شده و جدال لاریجانی و عارف برای رسیدن به کُرسی ریاست مجلس دهم گفت: قرائن نشان می دهد که آقای لاریجانی رئیس مجلس خواهد شد و این را هم اضافه کنم که نظر دولت نیز آقای لاریجانی بوده و عارف نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر  مباحث مطرح شده و جدال لاریجانی و عارف برای رسیدن به کُرسی ریاست مجلس دهم گفت: قرائن نشان می دهد که آقای لاریجانی رئیس مجلس خواهد شد و این را هم اضافه کنم که نظر دولت نیز آقای لاریجانی بوده و عارف نیست., البرز ۲۴ ,

حجت‌ الاسلام مفید کیایی نژاد افزود: علت این موضوع نیز روشن است، آقای عارف ضمن احترامی که به ایشان می گذاریم مجلس نبوده و ریاست مجلس انجام نداده و مدیریت مجلس کار سختی است اما اقای لاریجانی مجلسی است و ۸ سال مجلس را اداره کرده و فوت و فن گرداندن آن را وارد است.

, حجت‌ الاسلام مفید کیایی نژاد افزود: علت این موضوع نیز روشن است، آقای عارف ضمن احترامی که به ایشان می گذاریم مجلس نبوده و ریاست مجلس انجام نداده و مدیریت مجلس کار سختی است اما اقای لاریجانی مجلسی است و ۸ سال مجلس را اداره کرده و فوت و فن گرداندن آن را وارد است. ,

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خاتمه خاطر نشان داشت: من فکر میکنم شانس آقای لاریجانی در این قضیه برای ریاست مجلس بیشتر از آقای عارف است مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد.

, عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در خاتمه خاطر نشان داشت: من فکر میکنم شانس آقای لاریجانی در این قضیه برای ریاست مجلس بیشتر از آقای عارف است مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد.,

انتهای خبر/

, انتهای خبر/,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه