رئیس اداره هواشناسی سرپلذهاب:

میزان دید افقی در سرپلذهاب کمتر از 2 هزار متر است / هشتمین روز هوای آلوده شهرستان در آخرین ماه بهاری سال

میزان دید افقی در سرپلذهاب کمتر از 2 هزار متر است / هشتمین روز هوای آلوده شهرستان در آخرین ماه بهاری سال
رئیس اداره هواشناسی سرپلذهاب بااعلام هشتمین روز آلوده به گرد و خاک در آخرین ماه بهاری سال گفت: میزان دید افقی در شهرستان به کمتر از 2هزار متر رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد کاکایی در گفتگو با بازی دراز، اظهار داشت: میزان دید افقی در شهرستان هم اکنون 2 هزار متراست که از حد استاندارد یک هوای پاک و سالم(10 هزار متر) بسیار کمتر می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازی دراز,

وی در ادامه دمای فعلی هوای سرپل ذهاب را 28 درجه سلسیوس بالای صفر و رطوبت موجود در هوا را نیز27 درصد اعلام کرد.

,

ایشان با بیان اینکه از ابتدای خرداد ماه سال جاری 8 روز پدیده گرد و غبار جو منطقه را تحت تاثیرقرار داده است افزود : پیش بینی می شود روند این امواج ناپایدار تا روز جمعه ادامه یافته و به تدریج دمای هوا نیز افزایش می یابد.

,

, ,

 شبکه بهداشت و درمان سرپل ذهاب با صدور اطلاعیه ای به شهروندان،به ویژه بیماران قلبی – تنفسی، کودکان و افراد مسن هشدار داد به دلیل آلودگی هوا حتی الامکان از ورود به فضای باز و آزاد خودداری کرده و در صورت لزوم از ماسک و جهت رفت و آمد از وسیله نقلیه استفاده کنند.

,

سرپل ذهاب با بیش از 90هزار نفر جمعیت در غرب استان کرمانشاه با عراق 48 کیلومتر مرز مشترک دارد و از اوایل سال جاری تا کنون این شهرستان 20 روز درگیر ریزگردها و گرد و غبار ناشی از آن بوده است.

,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه