امام جمعه دامغان:
آل سعود نه تنهاخادم الحرمین نیست بلکه خائن الحرمین لقب دارد
امام جمعه دامغان با اشاره به اقدام خبیثانه عربستان برای تعطیلی حج گفت: متاسفانه کشور عربستان با تحت الشعاع قرار دادن مسائل دینی و مذهبی در کنار سیاست، آرزوی زیارت خانه خدا را به دل شیعیان گذاشت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک دامغان: حجت الاسلام و المسلمین سید محمد حسینیان امام جمعه شهرستان دامغان در خطبه های این هفته در خصوص سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) گفت: امام (ره) پیر مراد همه ما، شخصیتی الهی، مرجع، مدیر، مدبر، انسان عاشق خدا و کامل بود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان,حسینیان تصریح کرد: امام خمینی با رهبری آگاهانه خود و با همدلی مردم، حکومت اسلامی تشکیل داد و عزت و شرافت را با نابودی طاغوت برای ایرانیان به ارمغان آورد.
,وی با اشاره به حضور بیش از ۱۰ میلیونی در تشییع پیکر امام گفت: شخصیت والای امروز در روز تشییع جنازه آن رهبر فرزانه بر همگان مشهود شد و امروز یاد و آرمان های امام راحل در قلوب همه انسان ها نهفته است.
,امام جمعه دامغان با اشاره به سخنرانی مقام معظم رهبری در مرقد امام گفت: مقام معظم رهبری امام را فردی مومن متعهد انقلابی نامید که این ۳ ویژگی باید در همه مردم جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.
,وی افزود: با تشکیل انقلاب اسلامی در ایران طاغوت نابود شد، هیبت اسرائیل در هم شکست، دست مزدوران از ایران کوتاه شد و ملت ایران همچنان سربلند به راه خود ادامه خواهند داد.
,حسینیان با اشاره به اقدام خبیثانه عربستان برای تعطیلی حج گفت: متاسفانه کشور عربستان با تحت الشعاع قرار دادن مسائل دینی و مذهبی در کنار سیاست، آرزوی زیارت خانه خدا را به دل شیعیان گذاشت.
,وی اظهار داشت: آل سعود با افراط گرایی هایی خود و ایجاد تکفیری ها و داعشی ها به دنبال انزوای ایران، اسلام و شیعه است که هیچ گاه در این راه موفق نخواهد شد.
,حسینیان گفت: در زمان هشت سال جنگ تحمیلی ملت ایران همواره جبهه را پشتیبانی می کردند و امروز نیز باید این کمک ها و حمایت و پشتیبانی خود را برای رزمندگان جبهه سوریه که جنگی نیابتی است داشته باشند.
,امام جمعه شهرستان دامغان تصریح کرد: باید به بخش تعاونی گاوداران دامغان توجه ویژه شود که با ارزان شدن قیمت شیر، بازار دامداران با مشکل مواجه شده است که از مسئولین می خواهیم با حمایت دامداران و اعطای تسهیلات به آنان، این تعاونی را حمایت کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه