مدیر حوزه حضرت فاطمه(س):
اقتصاد مقاومتی در سفرههای افطاری رعایت شود/ رمضان فرصت آموزش اقتصاد مقاومتی است
مدیر حوزه حضرت فاطمه گفت: رعایت مساله اقتصاد مقاومتی در ماه مبارک رمضان به مفهوم عدم مصرف نیست بلکه به معنای درست و به اندازه مصرف کردن است، چرا که باید مواد مورد نیاز بدن در سفره افطاری و سحر گنجانده شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طاهره جان نثاری مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی طنین یاس درباره افطاری دادن و نسبت آن با اقتصاد مقاومتی، گفت: در دین مبین اسلام افطاری دادن ثواب بسیار زیادی است، حتی اگر مقدارش به اندازه آب شرب یا دانه خرمایی باشد، بنابراین تمامی مسلمانان تشویق و ملزم به افطاری دادن شدهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,لزوم افطاری دادن به نزدیکان وبستگان در ماه مبارک رمضان
وی افزود: البته افطاری دادن شرایط خاصی دارد و بر سر سفره افطاری نباید فقط از اغنیاء و ثروتمندان جمع شوند بلکه فقرا و نیازمندان نیز باید حضور داشته باشند، همچنین یکی از اولویتها که در دین اسلام به آن سفارش و توصیه شده افطاری دادن به نزدیکان و بستگان است.
درست مصرف کردن در اقتصاد مقاومتی
مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) عنوان کرد: متاسفانه عدهای بر این باورند که استفاده نکردن اقتصاد مقاومتی است، در حالیکه اقتصاد مقاومتی طریقه درست مصرف کردن است که باید در این زمینه آموش های لازم در سطح جامعه صورت گیرد.
جان نثاری با اشاره به این که درست است که سفرهای افطاری باید ارزان و ساده باشند اما در عین حال باید دارای ارزش غذایی نیز باشند، اظهار داشت: باید مواد غذایی که برای بدن مفید است در سفرهای افطاری و سحر گنجانده شود و تأمین مواد مورد نیاز بدن روزه دار در آن مد نظر قرار گیرد، البته در هر منطقهای غذاها بر اساس نیرومندی و قوت مردم در نظر گرفته شود.
منظور از سفرههای ساده و ارزان پرهیز از اسراف و زیاده روی است
وی بیان با اشاره به مفهوم رعایت اقتصاد مقاومتی در سفرههای افطاری، ابراز کرد: منظور از اقتصاد مقاومتی نخوردن یا ریاضت کشی و قناعت نیست بلکه هر چیزی را درست و به جا مصرف کردن است که باید این موضوع را در سفرههای افطاری رعایت کرد.
مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) در پایان خاطرنشان کرد: به طور قطع اقتصاد مقاومتی را میتوان بعد از ماه مبارک رمضان در وعدههای غذایی صبحانه، نهار و شام نیز رعایت کرد اما از کانال ماه مبارک رمضان بهتر میتوان به خانوادههای ایرانی اقتصاد مقاومتی را آموزش داد تا بدین وسیله از اسراف و زیاده روی در جامعه جلوگیری شود.
انتهای پیام/
لزوم افطاری دادن به نزدیکان وبستگان در ماه مبارک رمضان
وی افزود: البته افطاری دادن شرایط خاصی دارد و بر سر سفره افطاری نباید فقط از اغنیاء و ثروتمندان جمع شوند بلکه فقرا و نیازمندان نیز باید حضور داشته باشند، همچنین یکی از اولویتها که در دین اسلام به آن سفارش و توصیه شده افطاری دادن به نزدیکان و بستگان است.
درست مصرف کردن در اقتصاد مقاومتی
مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) عنوان کرد: متاسفانه عدهای بر این باورند که استفاده نکردن اقتصاد مقاومتی است، در حالیکه اقتصاد مقاومتی طریقه درست مصرف کردن است که باید در این زمینه آموش های لازم در سطح جامعه صورت گیرد.
جان نثاری با اشاره به این که درست است که سفرهای افطاری باید ارزان و ساده باشند اما در عین حال باید دارای ارزش غذایی نیز باشند، اظهار داشت: باید مواد غذایی که برای بدن مفید است در سفرهای افطاری و سحر گنجانده شود و تأمین مواد مورد نیاز بدن روزه دار در آن مد نظر قرار گیرد، البته در هر منطقهای غذاها بر اساس نیرومندی و قوت مردم در نظر گرفته شود.
منظور از سفرههای ساده و ارزان پرهیز از اسراف و زیاده روی است
وی بیان با اشاره به مفهوم رعایت اقتصاد مقاومتی در سفرههای افطاری، ابراز کرد: منظور از اقتصاد مقاومتی نخوردن یا ریاضت کشی و قناعت نیست بلکه هر چیزی را درست و به جا مصرف کردن است که باید این موضوع را در سفرههای افطاری رعایت کرد.
مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) در پایان خاطرنشان کرد: به طور قطع اقتصاد مقاومتی را میتوان بعد از ماه مبارک رمضان در وعدههای غذایی صبحانه، نهار و شام نیز رعایت کرد اما از کانال ماه مبارک رمضان بهتر میتوان به خانوادههای ایرانی اقتصاد مقاومتی را آموزش داد تا بدین وسیله از اسراف و زیاده روی در جامعه جلوگیری شود.
انتهای پیام/
لزوم افطاری دادن به نزدیکان وبستگان در ماه مبارک رمضان
وی افزود: البته افطاری دادن شرایط خاصی دارد و بر سر سفره افطاری نباید فقط از اغنیاء و ثروتمندان جمع شوند بلکه فقرا و نیازمندان نیز باید حضور داشته باشند، همچنین یکی از اولویتها که در دین اسلام به آن سفارش و توصیه شده افطاری دادن به نزدیکان و بستگان است.
درست مصرف کردن در اقتصاد مقاومتی
مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) عنوان کرد: متاسفانه عدهای بر این باورند که استفاده نکردن اقتصاد مقاومتی است، در حالیکه اقتصاد مقاومتی طریقه درست مصرف کردن است که باید در این زمینه آموش های لازم در سطح جامعه صورت گیرد.
جان نثاری با اشاره به این که درست است که سفرهای افطاری باید ارزان و ساده باشند اما در عین حال باید دارای ارزش غذایی نیز باشند، اظهار داشت: باید مواد غذایی که برای بدن مفید است در سفرهای افطاری و سحر گنجانده شود و تأمین مواد مورد نیاز بدن روزه دار در آن مد نظر قرار گیرد، البته در هر منطقهای غذاها بر اساس نیرومندی و قوت مردم در نظر گرفته شود.
منظور از سفرههای ساده و ارزان پرهیز از اسراف و زیاده روی است
وی بیان با اشاره به مفهوم رعایت اقتصاد مقاومتی در سفرههای افطاری، ابراز کرد: منظور از اقتصاد مقاومتی نخوردن یا ریاضت کشی و قناعت نیست بلکه هر چیزی را درست و به جا مصرف کردن است که باید این موضوع را در سفرههای افطاری رعایت کرد.
مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) در پایان خاطرنشان کرد: به طور قطع اقتصاد مقاومتی را میتوان بعد از ماه مبارک رمضان در وعدههای غذایی صبحانه، نهار و شام نیز رعایت کرد اما از کانال ماه مبارک رمضان بهتر میتوان به خانوادههای ایرانی اقتصاد مقاومتی را آموزش داد تا بدین وسیله از اسراف و زیاده روی در جامعه جلوگیری شود.
انتهای پیام/
لزوم افطاری دادن به نزدیکان وبستگان در ماه مبارک رمضان
وی افزود: البته افطاری دادن شرایط خاصی دارد و بر سر سفره افطاری نباید فقط از اغنیاء و ثروتمندان جمع شوند بلکه فقرا و نیازمندان نیز باید حضور داشته باشند، همچنین یکی از اولویتها که در دین اسلام به آن سفارش و توصیه شده افطاری دادن به نزدیکان و بستگان است.
درست مصرف کردن در اقتصاد مقاومتی
مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) عنوان کرد: متاسفانه عدهای بر این باورند که استفاده نکردن اقتصاد مقاومتی است، در حالیکه اقتصاد مقاومتی طریقه درست مصرف کردن است که باید در این زمینه آموش های لازم در سطح جامعه صورت گیرد.
جان نثاری با اشاره به این که درست است که سفرهای افطاری باید ارزان و ساده باشند اما در عین حال باید دارای ارزش غذایی نیز باشند، اظهار داشت: باید مواد غذایی که برای بدن مفید است در سفرهای افطاری و سحر گنجانده شود و تأمین مواد مورد نیاز بدن روزه دار در آن مد نظر قرار گیرد، البته در هر منطقهای غذاها بر اساس نیرومندی و قوت مردم در نظر گرفته شود.
منظور از سفرههای ساده و ارزان پرهیز از اسراف و زیاده روی است
وی بیان با اشاره به مفهوم رعایت اقتصاد مقاومتی در سفرههای افطاری، ابراز کرد: منظور از اقتصاد مقاومتی نخوردن یا ریاضت کشی و قناعت نیست بلکه هر چیزی را درست و به جا مصرف کردن است که باید این موضوع را در سفرههای افطاری رعایت کرد.
مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) در پایان خاطرنشان کرد: به طور قطع اقتصاد مقاومتی را میتوان بعد از ماه مبارک رمضان در وعدههای غذایی صبحانه، نهار و شام نیز رعایت کرد اما از کانال ماه مبارک رمضان بهتر میتوان به خانوادههای ایرانی اقتصاد مقاومتی را آموزش داد تا بدین وسیله از اسراف و زیاده روی در جامعه جلوگیری شود.
انتهای پیام/
لزوم افطاری دادن به نزدیکان وبستگان در ماه مبارک رمضان
, لزوم افطاری دادن به نزدیکان وبستگان در ماه مبارک رمضان, لزوم افطاری دادن به نزدیکان وبستگان در ماه مبارک رمضان,وی افزود: البته افطاری دادن شرایط خاصی دارد و بر سر سفره افطاری نباید فقط از اغنیاء و ثروتمندان جمع شوند بلکه فقرا و نیازمندان نیز باید حضور داشته باشند، همچنین یکی از اولویتها که در دین اسلام به آن سفارش و توصیه شده افطاری دادن به نزدیکان و بستگان است.
,درست مصرف کردن در اقتصاد مقاومتی
, درست مصرف کردن در اقتصاد مقاومتی, درست مصرف کردن در اقتصاد مقاومتی,مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) عنوان کرد: متاسفانه عدهای بر این باورند که استفاده نکردن اقتصاد مقاومتی است، در حالیکه اقتصاد مقاومتی طریقه درست مصرف کردن است که باید در این زمینه آموش های لازم در سطح جامعه صورت گیرد.
,جان نثاری با اشاره به این که درست است که سفرهای افطاری باید ارزان و ساده باشند اما در عین حال باید دارای ارزش غذایی نیز باشند، اظهار داشت: باید مواد غذایی که برای بدن مفید است در سفرهای افطاری و سحر گنجانده شود و تأمین مواد مورد نیاز بدن روزه دار در آن مد نظر قرار گیرد، البته در هر منطقهای غذاها بر اساس نیرومندی و قوت مردم در نظر گرفته شود.
,منظور از سفرههای ساده و ارزان پرهیز از اسراف و زیاده روی است
, منظور از سفرههای ساده و ارزان پرهیز از اسراف و زیاده روی است, منظور از سفرههای ساده و ارزان پرهیز از اسراف و زیاده روی است,وی بیان با اشاره به مفهوم رعایت اقتصاد مقاومتی در سفرههای افطاری، ابراز کرد: منظور از اقتصاد مقاومتی نخوردن یا ریاضت کشی و قناعت نیست بلکه هر چیزی را درست و به جا مصرف کردن است که باید این موضوع را در سفرههای افطاری رعایت کرد.
,مدیر مدرسه علمیه حضرت فاطمه (س) در پایان خاطرنشان کرد: به طور قطع اقتصاد مقاومتی را میتوان بعد از ماه مبارک رمضان در وعدههای غذایی صبحانه، نهار و شام نیز رعایت کرد اما از کانال ماه مبارک رمضان بهتر میتوان به خانوادههای ایرانی اقتصاد مقاومتی را آموزش داد تا بدین وسیله از اسراف و زیاده روی در جامعه جلوگیری شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه