امام جمعه رودسر:
حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی باید در دستور کار مدیران باشد
روز گذشته یکی از سرمایه گذاران بخش خصوصی به دیدار امام جمعه رودسر رفت و برنامه های سرمایه گذاری خود را در شهرستان رودسر تشریح نمود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودسریها ، امام جمعه رودسر در دیدار با سرمایه گذار بخش خصوصی از مدیران خواست حمایت از سرمایه گذاران را در دستور کار خود قرار دهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودسریها ,,
حجت الاسلام دستجردی افزود: سرمایه گذار در توسعه و آبادانی منطقه تاثیر بسزایی دارد و موجب شکوفایی و پویایی منطقه می شود و باید با فراخوانی این بخش مستعد بستر توسعه و صنعت گردشگری منطقه را شکوفا نمود.
,,
وی ادامه داد : باید تمام توان را در جهت تشویق و ترغیب بخش خصوصی در اجرای اقتصاد مقاومتی بکارگیریم تا زمینه اقتصاد و اشتغال افزایش یابد.
,,
در ادامه این دیدار ، سهیل مولوی مدیر پروژه سارینای واجارگاه گفت:به لطف خدا و حمایت های ویژه مسئولین استانی و شهرستانی فاز اولین این پروژه تفریحی عید سعید فطر به بهره برداری خواهد رسید.
,
انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه