واکنش آیت الله حسینی بوشهری به کاهش ساعات درس دینی در گفتگو با دانا:

در جلسه‌ای که ساعت درس دینی کاهش یافت حضور نداشتم/ اعتراض خود را برای کاهش ساعت درس دینی و قرآن به گوش مسئولین رساندم

در جلسه‌ای که ساعت درس دینی کاهش یافت حضور نداشتم/ اعتراض خود را برای کاهش ساعت درس دینی و قرآن به گوش مسئولین رساندم
مدیر حوزه علمیه های کل کشور با بیان اینکه من در جریان توجیهات شورای عالی برای کاهش زمان دروس دینی و قرآن نبودم خاطرنشان کرد: دغدغه‌ای که بسیاری از کارشناسان تربیتی امروز در خصوص این کاهش داشته‌اند دغدغه صحیحی بود که بنده نیز این دغدغه را به گوش شورا رساندم.
[

آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری، یکی از اعضای شورای عالی آموزش و پرورش و مدیر حوزه علمیه های کل کشور در گفت و گو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در واکنش به خبر کاهش ساعات درس دینی و قرآن در دبیرستان‌ها توسط شورای عالی آموزش و پرورش اظهار داشت: اگرچه من مدت ها بود که در جلسات شورای عالی آموزش و پرورش شرکت نکرده‌ بودم اما اعتراض خود را نسبت به کم شدن ساعات درسی دینی و قرآن توسط به گوش آنها رساندم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه من در جریان توجیهات شورای عالی برای کاهش زمان دروس دینی و قرآن نبودم خاطرنشان کرد: دغدغه‌ای که بسیاری از کارشناسان تربیتی امروز در خصوص این کاهش داشته‌اند دغدغه صحیحی بود که بنده نیز این دغدغه را به گوش شورا رساندم.

,

لازم به ذکر است از اواخر اسفند ماه سال 94 شورای عالی آموزش و پرورش اقدام به کاهش یکباره 4 ساعته درس دینی و قرآن در مقطع دبیرستان کرد که این موضوع با انتقاد بسیاری از کارشناسان در این زمینه همراه شد.

, کاهش یکباره 4 ساعته درس دینی و قرآن در مقطع دبیرستان, کاهش یکباره 4 ساعته درس دینی و قرآن در مقطع دبیرستان, کاهش یکباره 4 ساعته درس دینی و قرآن در مقطع دبیرستان,

 

,

انتهای پیام/ط

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه