433 سبد کالا بین نیازمندان در ساوه توزیع شد

433 سبد کالا بین نیازمندان در ساوه توزیع شد
رئیس اتاق اصناف شهرستان ساوه گفت: 433 سبد کالا در یک اقدامی خداپسندانه بمناسبت ماه مبارک رمضان بین مستمندان و نیازمندان در این شهرستان توزیع شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعیدی رئیس اتاق اصناف شهرستان ساوه  در گفتگو با دیار آفتاب؛گفت: طبق روال سالهای قبل در ماه مبارک رمضان سالجاری سبد مواد غذایی شامل روغن، برنج، مرغ، قند و غیره بین خانوارهای محروم و نیازمند ساکن شهر و روستاهای همجوار ساوه بصورت رایگان اهداء شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

سعیدی اظهار کرد: از این تعداد سبد کالا 150 سبد بین خانواده های زندانیان توزیع شده است.

,

وی گفت: این خانوارها در مکانهای مختلف شهرستان ساوه شناسایی شدند و برنامه حمایتی از آنها در طول سال وجود دارد.

,

رئیس اتاق اصناف شهرستان ساوه گفت: همه ساله جدا از کمک در ماه مبارک رمضان برنامه توزیع جفت کفش، لباس مدارس و  بسته فرهنگی و آموزشی برای این خانوارها در این شهرستان توزیع می شود.

,
,
, , , ,
, , , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه