آمریکا دستور ترک سودان جنوبی را صادر کرد
آمریکا توقف فوری درگیریها در سودان جنوبی را خواستار شده و به کارمندان غیراصلی خود در سفارت این کشور در جوبا دستور داد سودان جنوبی را ترک کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جان کربی، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که آمریکا شدیدا درگیریهای مجدد که روز یکشنبه در جوبا رخ داد را محکوم کرده و خواستار توقف فوری درگیریها است چرا که این حملات جان غیرنظامیان را به خطر میاندازد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,خبرگزاری فرانسه به نقل از کربی گزارش داد که آمریکا به کارمندان غیرضروری خود در سفارت این کشور در جوبا دستور داده از این کشور خارج شوند.
,این درگیریها بین طرفداران سالوا کر، رئیسجمهور سودان جنوبی و نیروهای معاون او یعنی ریک مچار رخ داده است.
,بان کی مون خواهان اقدام قاطع
, بان کی مون خواهان اقدام قاطع,در نیویورک نیز بان کی مون، دبیرکل سازمان ملل اعلام کرد که رئیسجمهور سودان جنوبی و معاونش باید تدابیر قاطعانه و جدی برای تسلط بر اوضاع در جوبا اتخاذ کنند و هر دو طرف به نیروهای خود دستور دهند درگیریها را ترک کرده و به مقرهای خود بازگردند.
,بان کی مون تاکید کرد: من شدیدا از مساله درگیریهای مجدد در سودان جنوبی به رغم تعهدات رهبران سودان جنوبی ناامید شدهام و این خشونتها معنایی ندارد و قابل قبول نیست و احتمالا پیشرفتهای به دست آمده در زمینه صلح را نابود میکند.
,
ارسال دیدگاه