رئیس شبکه دامپزشکی خلیل آباد خبر داد؛

مایه کوبی بیش از 40 هزار راس دام سبک بر علیه بیماری تب برفکی در خلیل آباد

مایه کوبی بیش از 40 هزار راس دام سبک بر علیه بیماری تب برفکی در خلیل آباد
رئیس شبکه دامپزشکی خلیل آباد از مایه کوبی بیش از 40 هزار راس دام سبک بر علیه بیماری تب برفکی در خلیل آباد خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وحید احمدی، رئیس شبکه دامپزشکی خلیل آباد در گفت وگو با خبرنگار یار خراسانی با اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به حساس بودن بیماری تب برفکی در دام های سبک از ابتدای سال جاری بیش از 40 هزار راس دام سبک بر علیه این بیماری توسط شبکه دامپزشکی به صورت رایگان واکسینه شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, یار خراسانی,

وی بیماری تب برفکی را جزو بیماریهای شدیداً مسری دانست و خاطر نشان کرد: بیماری تب برفکی زیان اقتصادی سنگینی به دامداران وارد می کند و واکسیناسیون دامهای منطقه باعث ایجاد سد ایمنی نسبتا مناسب جهت پیشگیری از این بیماری است.

,

احمدی در ادامه افزود: عمده ترین علت رخداد بیماری در دامداری ها و واحدهای روستایی دام جدید الورود بوده و نقل و انتقال غیر مجاز خطر بلقوه ای برای بروز بیماری به حساب می آید.

,

وی در خاتمه تصریح کرد: شبکه دامپزشکی خلیل آباد با اطلاع رسانی وسیع به وسیله پیامک به جامعه هدف، توزیع بروشور و اطلاعیه بهداشتی درمراکز جمع آوری شیر، مراکز بخش خصوصی و ... و همچنین برگزاری کلاس های آموزشی سعی در افزایش سطح آگاهی دامداران به منظور پیشگیری از بروز بیماری داشته است.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه