شرکت پیشکسوتان پرسپولیس فردا باز می شود
روز گذشته دفتر شرکت پیشکسوتان پرسپولیس واقع در میدان کتابی شهرک غرب پلمب شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناهروز سلطانی مدیرعامل جدید این شرکت می گوید:«مشکل به وجود آمده مربوط به آقای شیرینی و حساب های ایشان بود و فردا شرکت باز خواهد شد.بعد از مشکلاتی که برای آقای شیرینی به وجود آمد من که قبلا نایب رئیس این شرکت بودم مسوول شدم و مطمئن باشید فردا شرکت باز خواهد شد و ما کارمان را شروع می کنیم.»
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
وی ادامه می دهد:« ماموران دادستانی به دفتر شرکت آمدند تا حساب و کتاب های آقای شیرینی را بررسی کنند.آنها دفاتر و هارد کامپیوتر را بردند اما فردا ساعت 10- 9 صبح ماموران دادستانی پلمب را می شکنند چون ما مشکل خاصی نداریم و مشکلات مربوط به یک نفر یعنی آقای شیرینی بود.»
,
گلر سابق پرسپولیس و تیم میل می گوید:« به اینکه به حساب و کتاب آقای شیرینی رسیدگی شده یا نه من خبر ندارم اما ما هیچ مشکلی نداریم .یعنی مشکلی از سوی دفتر شرکت پیشکسوتان وجود ندارد چون بچه های ما هیچ دخل و تصرفی در کار نداشته اند .دادستانی هم هیچ از یک بچه های ما را نخواسته چون کار ما شفاف است.البته امکان دارد بعد از رفع پلمب محل دفتر تغییر کند.»
,
انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه