واکنش تند اتریش به ترکیه؛

حکم اعدام به هیچ وجه قابل قبول نیست

حکم اعدام به هیچ وجه قابل قبول نیست
وزیر امور خارجه اتریش در مورد اجرایی شدن حکم اعدام در ترکیه، واکنش تندی از خود نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از آناج، وزیر امور خارجه اتریش، سباستین کوروز،در مصاحبه ای که با روزنامه کوریر داشت، در مورد بازگشت حکم اعدام به قانون جزای ترکیه، با لحنی تند سخن گفت و ابراز داشت، این که حکم اعدام دوباره در ترکیه رواج یابد به هیچ وجه قابل قبول نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

کوروز عنوان نمود که در چنین مواقعی باید به قوانین عدالت و جزا پایبند بود و نباید تصمیماتی سلیقه ای گرفت.

,

لازم به ذکر است، حکم اعدامی که از سوی دولت به بحث گذاشته خواهد شد، در سال 2004 میلادی از قانون جزای ترکیه حذف گردیده است.

,

گفتنی است، مردم در سخنرانی اردوغان، خواستار اعدام عاملات کودتا شده اند و اردوغان در پاسخ به این درخواست اعلام نمود که خواسته مردم نادیده گرفته نخواهد شد و در اسرع وقت بررسی خواهد گردید.

,

این در حالی است که اتحادیه اروپا یکی از شروطی که برای ترکیه برای ورود به این اتحادیه تعیین کرده و بر روی آن اصرار دارد، برداشته شدن حکم اعدام از قانون جزای ترکیه می باشد.

,

انتهای پیام/م

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه