شاخص بورس ۲۸۲ واحد رشد کرد

شاخص بورس ۲۸۲ واحد رشد کرد
شاخص بورس در جریان معاملات امروز بازار سرمایه با ۲۸۲ واحد افزایش به کار خود پایان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در جریان معاملات امروز بازار سرمایه تعداد 891میلیون سهم و حق تقدم به ارزش 193 میلیارد ریال در 67 هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت و شاخص بورس با ثبت افزایش 282واحدی در ارتفاع 75 هزار و 466واحد قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


بیشترین تاثیر مثبت بر رشد دماسنج بازار سهام نیز به نام نمادهای معاملاتی فملی، خودرو و شپنا شد و در مقابل نمادهای معاملاتی وبشهر، فارس و واتی با افت خود مانع رشد بیشتر شاخص شدند.

,
,


شاخص‌های اصلی بازار سرمایه هم روز مثبتی را پشت سر گذاشتند به‌طوری که شاخص قیمت (وزنی ــ ارزشی) 100واحد، کل (هموزن) 11واحد، قیمت (هموزن) 9واحد، آزاد شناور 429واحد و شاخص بازار اول 335 واحد رشد کردند.

,
,


بر اساس این گزارش؛ در بازارهای فرابورس ایران هم با معامله 212میلیون ورقه به ارزش 327میلیارد تومان در 23هزار نوبت، آیفکس 3.7 واحد افزایش یافت و در ارتفاع 796 واحد قرار گرفت.

,
,


انتهای پیام/

,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه