ایجاد زیرساخت ها برای جذب سرمایه گذاران در بروجرد ضروری است

ایجاد زیرساخت ها برای جذب سرمایه گذاران در بروجرد ضروری است
سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد با تاکید بر لزوم ایجاد زیرساخت ها برای جذب سرمایه گذاران در این شهرستان گفت: مسئولان بروجرد زیرساخت های لازم را برای جذب سرمایه گذاران فراهم کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی کورانی فر روز پنجشنبه در نشست شورای اداری بخش اشترینان بروجرد در دفتر امام جمعه اشترینان افزود: بخش اشترینان بروجرد ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی اظهار کرد: به زودی به منظور تسهیل در انجام امور اداری اهالی اشترینان، ادارات مورد نیاز در این شهر مستقر می شوند تا مردم مجبور به مراجعه به بروجرد نباشند.
سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد در خصوص مشکلات کارخانه زاگرس خودرو گفت: به زودی شرکت عظیم خودرو، زاگرس خودرو اشترینان را فعال می کند.
وی اشترینان را پیشانی لرستان از غرب کشور دانست و افزود: زیباسازی و ارتقای سطح بهداشت و درمان این شهر در دستور کار است.
کورانی فر رسانه ها را همکار مسئولان در توسعه و پیشرفت کشور دانست و اظهار کرد: مسئولان باید نهایت تعامل را با رسانه ها داشته باشند.
وی گفت: مسئولان باید پاسخگوی مردم باشند و قدر خدمتگزاری خود را بدانند زیرا این فرصت به هر کسی داده نمی شود.
سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد با تاکید بر لزوم تکریم ارباب رجوع توسط مسئولان افزود: مسئولان اگر نتوانستند کار ارباب رجوع را انجام دهند با نرمی و عذرخواهی باید آنها را همراهی کنند.
وی اظهار کرد: مردم با تقدیم هزاران شهید در تمام صحنه های انقلاب برای حمایت از نظام حضور داشته اند لذا مسئولان نیز باید با کار و تلاش باعث رضایتمندی آنها شوند.
کورانی فر برنامه محور بودن را از شاخصه های مدیران موفق دانست و اظهار کرد: مسئولان باید برای پیشبرد اهداف سازمان خود نقشه راه تدوین کنند.
وی نماز جمعه را از ثمرات و برکات انقلاب اسلامی خواند و افزود: نماز جمعه در راستای تامین منافع مردم اقامه می شود و بین مردم و مسئولان وحدت ایجاد می کند.

** نماز جمعه پشتوانه انقلاب و عامل پیشرفت نظام است
امام جمعه اشترینان بروجرد نماز جمعه را مهمترین پشتوانه انقلاب اسلامی و عامل پیشرفت نظام دانست و گفت: نماز جمعه طبق فرمایشات امام خمینی(ره) در راس همه امور قرار دارد.
حجت الاسلام مجتبی بیرانوند با بیان اینکه نماز جمعه اشترینان برکات زیادی داشته است، افزود: نماز جمعه یک نماز حاکمیتی است که مردم و مسئولان نظام، اهمیت آن را به خوبی درک کرده اند.
وی با اشاره به برگزاری نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان لرستان در سال گذشته در اشترینان گفت: 17 مورد از جمله سازماندهی قبور مطهر شهدای گمنام در این نشست مصوب شد.
امام جمعه اشترینان در خصوص دیدار مردم لرستان با مقام معظم رهبری در هفته آینده اظهار کرد: سهم مردم ولایتمدار اشترینان از این دیدار باید مشخص و اعلام شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا سرپرست فرمانداری ویژه بروجرد بعد از نشست شورای اداری بر سر قبور مطهر شهدای گمنام اشترینان حاضر شد و با قرائت فاتحه به این شهدای والامقام ادای احترام کرد.
کورانی فر همچنین طرح مصلی نماز جمعه بروجرد و ورودی شهر اشترینان از سمت غرب کشور بازدید کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/ت

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه