معاون نخست وزیر آلمان؛
ترکیه تا 20 سال نمیتواند عضو اتحادیه اروپا شود
زیگمار گابریل معاون نخست وزیر آلمان به نبود احتمال عضویت ترکیه در آینده نزدیک به اتحادیه اروپا، اشاره کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، بعد از اتهامات صورت گرفته از جانب مقامات و ژنرال های تُرک مبنی بر دست داشتن غرب و آمریکا در کودتای نافرجام ترکیه و همچنین سکوت اتحادیه اروپا در محکومیت کودتا، موجب درگیری های لفظی شدید بین مقامات اروپایی با مقامات تُرک شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,بر این اساس، برخی از سران کشورهای اروپایی خواستار توقف فرآیند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا شدند.
,در این ارتباط، زیگمار گابریل معاون نخست وزیر آلمان فدرال که در عین حال رئیس حزب سوسیال دموکرات این کشور می باشد در خصوص عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا سخنان قابل توجهی به زبان آورد.
,از نظر زیگمار گابریل ترکیه تا 10-20 سال آینده نمی تواند در اتحادیه اروپا عضو شود.
,زیگمار گابریل در مصاحبه خود با تلویزیون خصوصی "آ ر د" آلمان، مخالفت خود با موضوعی که در این روزها در خصوص متوقف کردن فرآیند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا به گوش می رسد، را بیان کرد.
,گابریل با بیان اینکه "همه راه های گفتوگو را باید با ترکیه باز بگذاریم" در خصوص عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا افزود: "من در این خصوص مطمئنم که ترکیه در آینده نزدیک (10-20 سال آینده) نمی تواند به عضویت اتحادیه اوپا در بیاید."
,اتحادیه اروپا در شرایط قبول یک کشور کوچک هم نیست
,معاون نخست وزیر آلمان با اشاره به این که ترکیه اگر همه شروط را نیز به جا آورد باز هم نمی تواند در اتحادیه اروپا عضو شود، افزود: "اتحادیه اروپا در حال حاضر توان قبول حتی یک عضو کوچک را هم ندارد."
,وی در ادامه افزود: "رویای عضویت فوری یک کشور در اتحادیه اروپا سفسطه می باشد، اینگونه اتفاق نخواهد افتاد."
,اگر اعدام برگردد مذاکرات مفهومی نخواهند داشت
,گابریل با اشاره به این که اگر واقعا مجازات اعدام به قوانین ترکیه بازگردد مذاکرات عضویت این کشور در اتحادیه اروپا شرایط دیگری به خود خواهد گرفت، عنون کرد: "قبول مجازات اعدام مخالف قوانین اصلی اتحادیه اروپا می باشد. در این شرایط مذاکرات مفهومی نخواهند داشت."
,انتهای پیام/م
]
ارسال دیدگاه