نرخ ازدواج سال 92در کشور 8.9 درصد کاهش یافت
قائم مقام رییس سازمان ثبت احوال کشور گفت: میزان نرخ ازدواج در 9 ماه سال گذشته در کل کشور نسبت به مدت مشابه سال 91 حدود 8.9 درصد کاهش داشته است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا فریدون انصاری روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا در یاسوج با اشاره به اینکه آمار ازدواج سال 92 هنوز استخراج نشده افزود: این در حالی است که میزان ثبت واقعه طلاق نیز در 9 ماه سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال 91 افزون بر 3.9 درصد افزایش داشته است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,
وی بیان کرد: میزان نرخ واقعه ولادت و فوت نیز در این مدت نسبت به مدت مشابه سال 91 به ترتیب 3.5 و 3.2 درصد افزایش داشته است.
انصاری با اشاره به ترکیب جمعیتی در کشور شمار جمعیت ایران را هم اکنون افزون بر 77 و نیم میلیون نفر اعلام کرد و افزود: 89صدم درصد معادل 687 هزار نفر از این تعداد در استان کهگیلویه وبویراحمد ساکن هستند.
وی ابراز داشت: حدود 52.2 جمعیت ایران شهری و مابقی روستایی هستند.
انصاری با بیان اینکه نسبت میزان جمعیت زن و مرد در ایران قابل محسوس نیست، اظهار کرد: میزان جمعیت مرد در کشور حدود 50.1 و جمعیت زن نیز 49.9 درصد است.
وی اظهار کرد: نام های امیرعلی، امیر حسین و ابوالفضل به ترتیب بیشترین فراوانی و محبوب ترین اسامی مرد را در پایگاه جمعیتی کشور دارند.
انصاری افزود: نام های فاطمه ، زهرا و نازنین زهرا نیز بیشترین فراوانی اسامی دختر را در پایگاه جمعیتی کشور در سال گذشته تاکنون به خود اختصاص داده اند.
وی تصریح کرد: نام های خانوادگی ˈمحمدیˈ ، ˈحسینیˈ و احمدی به ترتیب با 700 ، 500 و 470 هزارعنوان همچنان در صدر انتخاب نام خانوادگی در بین مردم ایران بوده است.
انصاری گفت: امیرعلی، ابوالفضل و امیرمحمد بیشترین موارد فراوانی اسامی مرد و فاطمه و زهرا نیز بیشترین فراوانی اسامی دختر را در بین مردم استان کهگیلویه وبویراحمد در دو سال گذشته داشته است.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه