استاندار هرمزگان خبر داد:
پرداخت 550 میلیاردی تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی هرمزگان/ رتبه نخست هرمزگان در ارائه تسهیلات
استاندار هرمزگان با اشاره به پرداخت 551 میلیارد تومان تسهیلات به 219 واحد تولیدی در هرمزگان در سال جاری از رتبه نخست هرمزگان در بین استان های کشور خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛جاسم جادری، استاندار هرمزگان در بیست و هشتمین کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید با اشاره به ارائه تسهیلات به واحدهای تولیدی توسط بانک های عامل در استان گفت: از مجموع 383 واحد تولیدی معرفی شده به بانک های هرمزگان 219 واحد موفق به دریافت تسهیلات شده اند که استان در این زمینه رتبه نخست کشور را داراست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمز,وی با بیان اینکه میزان تسهیلات پرداختی به این 291 واحد تولیدی بالغ بر 551 میلیارد تومان می باشد، اظهار کرد:به بهبود وضعیت اقتصادی کشور روند رشد صنعت و اقتصادی و تامین نقدینگی واحدهای تولیدی رو به بهبود است چنانچه اگر شرایط بهمین منوال پیش رود بطور کامل از رکود خارج خواهیم شد.
,جادری افزود: براساس آمار مرکز آمار ایران رشد 8.8 درصدی را در بخش صنعت داشته ایم و همچنین این آمار نشان می دهد نرخ رشد اقتصادی کشور به 4.4 درصد رسیده است.
,وی با اشاره به اینکه نیاز نقدینگی بخش صنعت و معدن کشور 200 هزار میلیارد تومان برای امسال بوده که در چهار ماهه نخست امسال 30 درصد آن از طریق تسهیلات بانکی پرداخت شده است، عنوان کرد: بیش از چهار هزار طرح صنعتی نیمه تمام در کشور تکمیل می شود و هفت هزار و 500 واحد صنعتی کوچک و متوسط نیز تامین مالی می شوند که تا کنون بیش از سه هزار واحد صنعتی به بانک ها معرفی شده اند.
,استاندار هرمزگان اظهارکرد: از ابتدای سال جاری تا کنون یک هزار و 700 واحد صنعتی نیمه تمام در کشور راه اندازی شده که 12 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری انجام شده و تاکنون بیش از 60 درصد پیشرفت فیزیکی داشته و برای بیش از 30 هزار ایجاد نموده است.
,جادری با اشاره به برگزاری همایش عظیم پیاده روی اربعین گفت:برپایی موکب توسط استان هرمزگان در مرز چزابه جهت خدمات رسانی به زائران اربعین توسط کمیته مشارکت های مردمی، اسکان و تغذیه ستاد انجام و امکانات مورد نیاز در این مکان ایجاد شود.
,وی با تاکید بر اطلاع رسانی مستمر به مردم جهت جمع آوری کمک های مردمی افزود:کمیته آموزشی و فرهنگی ستاد نیز مطالب قابل ارائه را آماده و به مردم اطلاع دهد و کمیته حمل و نقل نیز اتوبوس های مناسب را در اختیار زائران قرار دهد و همچنین برای بازگشت زائران از مرز اتوبوس ها ساماندهی شود.
,استاندار هرمزگان با بیان اینکه بیشتر توجه باید به سمت جمع آوری کمک های مردمی باشد، تصریح کرد: کمیته مشارکت های مردمی نیز ایستگاه های صلواتی را در مسیر حرکت زائران برپا و خدمات لازم را ارائه دهد و همچنین دانشگاه علوم پزشکی و هلال احمر نیز ایستگاه های بین راهی را برای ارائه خدمات به زائران برپا کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه