امیرعبداللهیان:

آمریکا به تعهداتش در آتش بس سوریه پاییند نیست/ تنها هدف آمریکا حذف بشار اشد است

آمریکا به تعهداتش در آتش بس سوریه پاییند نیست/ تنها هدف آمریکا حذف بشار اشد است
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل گفت: علیرغم توافق بر سر اتش بس در سوریه و همراهی کامل حکومت سوریه، امریکا به اجرای تعهداتش پاییند نیست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل با اشاره به موضوع آتش بس سوریه طی سخنانی اظهارداشت: علیرغم توافق بر سر اتش بس در سوریه و همراهی کامل حکومت سوریه، امریکا به اجرای تعهداتش پاییند نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با تاکید بر اینکه جبهه النصره مورد حمایت امریکاست، افزود: کاخ سفید هیچگاه این گروه شناخته شده تروریستی را که در لیست سیاه سازمان ملل قرار دارد مورد هدف قرار نداده است و اکنون نیز نام آن را تغییر داده‌اند تا دوستان تروریست خود را نجات دهند.

,

دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل  تصریح کرد: تنها هدف امریکا تلاش برای حذف رئیس جمهور قانونی سوریه بشار اسد است.

,

امیرعبداللهیان بیان کرد: امریکا هیچ توجهی به وضعیت مردم سوریه ندارد و صرفا با أهداف انتخاباتی و سیاسی خسارت‌های جانی و مالی مردم منطقه و سوریه را افزایش می‌دهد.

,

وی خاطرنشان کرد: تهران و مسکو از مردم، ارتش و رئیس جمهور قانونی سوریه در مقابل تروریست‌ها، قویا حمایت می کنند و درک کرملین از تحولات سوریه قابل تقدیر است.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه