جام گوش دراز را چه کسی به خانه می برد؟
رسیدن به نیمه نهایی برای ما یک دستاورد نیست؛ ما به قهرمانی فکر می کنیم" اگر نمی دانستیم که این جمله را هفته پیش کارلو آنچلوتی گفته، می شد تصور کرد که هر یک از چهار سرمربی تیمهای حاضر در نیمه نهایی چمپیونزلیگ آن را به زبان آورده باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه جز دیه گو سیمئونه، هر سه مربی دیگر، دو بار این جام را به خانه برده اند و حالا به دنبال فتح آن برای سومین بار هستند و البته قهرمانی در آن برای آنها جنبه ای حیثیتی دارد.
, شبکه اطلاع رسانی دانا,آنچلوتی می داند که فتح دسیما می تواند نامش را در تاریخ رئال جاودانه و جایگاهش در برنابئو را تثبیت کند. گواردیولا که بار دیگر منتقدان تیکی تاکا را مقابل خود می بیند، به این قهرمانی نیاز دارد تا بتواند با اعتماد به نفس بیشتری از فلسفه اش دفاع کند؛ و آقای خاص، بعد از یک فصل بدون جام در رئال، این فصل در رقابت های داخلی انگلیس به جامی نرسیده و تنها فتح چمپیونزلیگ می داند عطش سیری ناپذیرش برای کسب جام را فرو بنشاند.
,هرچند شاید جام به هیچ یک از آنها نرسد؛ وقتی ال چولو و سربازانش، تا اینجا پیش آمده اند، چرا نباید به بردن جام گوش دراز فکر کنند.
,امشب و فردا شب تکلیف دو تیم فینالیست مشخص خواهد شد؛ فکر می کنید از بین این چهار مربی، چه کسانی مسافر لیسبون می شوند؟
,,
انتهای خبر
]
ارسال دیدگاه