مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر:
دستگیری از اقشار ضعیف جامعه یک تکلیف همگانی است
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر در دیدار به مدیر کل کمیته امداد با بیان اینکه یکی از رموز موفقیت امداد گران کمیته امداد کمک به فقرا در راه خدا است، گفت: اگر به آیات و روایات نگاهی بیندازیم، می بینیم که خدمت به نیازمندان و دستگیری از اقشار ضعیف جامعه تکلیفی عمومی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گام نیوز؛ حجت الاسلام سروستانی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر در دیدار مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان رسالت هر دو دستگاه را خطیر و مهم دانست و بیان کرد: سازمان تبلیغات اسلامی ظرفیت های خوبی در حوزه فرهنگی و تبلیغی دارد که می توان از این توان برای گسترش فرهنگ اسلامی به خصوص در زمینه زکات و انفاق بهره برد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گام نیوز؛,وی ادامه داد: این همکاری در سایه هم افزایی و تعامل هر دو دستگاه محقق می شود و این همکاری بیش از پیش باید در زمینه فرهنگی برجستگی خاصی داشته باشد.
,حجت الاسلام سروستانی با بیان اینکه هر چند به لحاظ قانونی وظیفه کمیته امداد خدمت به محرومان است، ولی امروز خدمت به نیازمندان نباید تنها وظیفه کمیته امداد باشد و اگر به آیات و روایات و وظایف انسان ها در زندگی اجتماعی نگاهی بیندازیم، می بینیم که خدمت به نیازمندان و دستگیری از اقشار ضعیف جامعه تکلیفی عمومی است.
,وی با اشاره به اینکه تلاش کمیته امداد در حوزه های حساس و مهمی است، گفت: از این رو همکاری و تعامل با کمیته امداد وظیفه و رسالت همگانی است و ما در تبلیغات اسلامی بر هم افزایی در جهت ارتقای فرهنگی جامعه به خصوص اقشار محروم تأکید داریم.
,مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بوشهر ظرفیت های تبلیغی سازمان تبلیغات اسلامی را گسترده خواند و اعلام کرد: چیزی حدود 5 هزار نقطه شبکه های تبلیغی با سازمان تبلیغات در ارتباط هستند که می توانیم از ظرفیت آنها جهت همکاری با کمیته امداد برای ارائه خدمات فرهنگی انجام وظیفه کنیم.
,مدیر کمیته امداد استان بوشهر در ادامه این جلسه ضمن تشکر از همکاری های سازمان تبلیغات اسلامی استان، اظهار داشت: توجه به مسائل فرهنگی به حدی مهم است که برای خدمات در امداد پیوست فرهنگی تهیه می کنیم تا خدمت ارائه شده به درستی انجام شود و نیازهای جامعه هدف به خوبی تأمین شود.
,وی خاطر نشان کرد: همکاری کمیته امداد و تبلیغات اسلامی در حوزه سایر اقشار مهم است و اقشار مختلف مردم با مبلغان و علماء ارتباط دارند و در این میان باید کمک کنیم تا عموم جامعه با فرهنگ انفاق و نیکوکاری آشنا شوند که در این راستا ائمه جماعات می توانند تأثیر بسزایی در ترویج فرهنگ نوع دوستی و نیکوکاری داشته باشند.
,احمد لطفی حضور مردم در فعالیت های امداد را خیلی مهم و ضروری خواند و تصریح کرد: مراکز نیکوکاری در تقویت و تعمیق حضور مردم در جامعه تأثیر گذاری جدی و اساسی دارند و همچنین می توانند نیازهای محلی را نیز شناسایی کرده و در فرایند زمانی کوتاه تر به حل مکشلات محرومان بپردازند.
,وی با بیان اینکه کار امداد با ظرافت و دقت خاصی همراه است، خاطرنشان کرد: همه باید دست به دست هم دهیم و از ظرفیت های مختلف استفاده کنیم تا خدمتی شایسته و مناسب به نیازمندان ارائه شود.
,درادامه این نشست حجت الاسلام رکنی مسئول امور زکات کمیته امداد استان بوشهر توضیحاتی را در خصوص بخش زکات استان ارائه و نحوه افزایش فعالیت در این بخش را بیان کرد.
]
ارسال دیدگاه