در جلسه ساماندهی شئون فرهنگی شهرستان فراهان مطرح شد
برنامه های عزاداری طبق گذشته مردم محور برگزار شوند/ اعزام ۵۵ روحانی در دهه محرم به روستاهای فراهان
رئیس سازمان تبلیغات فراهان گفت: ماه محرم یک جبهه فرهنگی است و باید بتوانیم از ظرفیت های این ماه به نحو احسنت استفاده کنیم و از ظرفیت ها فرهنگی آن به درستی بهره بگیریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ؛ به نقل از فراهان خبر جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبت های دینی شهرستان ویژه ماه محرم برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فراهان خبر, فراهان خبر,

, حجت الاسلام علی شاکری، رئیس سازمان تبلیغات فراهان در این جلسه با اشاره به برنامه های عزاداری هیئت های مذهبی در ماه محرم گفت: باید با تبیین فرهنگ حسینی و نظام مقدس جمهوری اسلامی در راه اعتلای ارزش های اسلامی گام برداریم.
,وی افزود: مردم متولی اصلی برگزاری مراسم عزاداری امام حسین(ع) هستند و باید تلاش کنیم رنگ و بوی مردمی آن حفظ شود.
,شاکری اظهار کرد: عزاداری سالار شهیدان باید بر محور روحانیت صورت بگیرد و مداحان نیز در کنار ایشان به ایفای نقش بپردازند، احیاء فریضتین امر به معروف ونهی از منکر و تأکیدبر چینش برنامه ها به شکلی که با اتمام مراسم عزاداری شرکت در نماز جماعت در مساجد مورد اهتمام قرار گیرد.
,در دهه محرم ۵۵ روحانی به روستاهای فراهان اعزام می شود
, در دهه محرم ۵۵ روحانی به روستاهای فراهان اعزام می شود,رئیس سازمان تبلیغات فراهان گفت:در دهه محرم ۵۵ روحانی به روستاهای فراهان اعزام می شوند، دهیارانی که از روحانیون بومی برای حضور در ماه محرم در هیئت ها استفاده می کنند، باید ثبت نام روحانیون در سامانه سجام و سامانه سمتا انجام شود، سازمان تبلیغات وظیفه ای در قبال روحانیونی که ثبت نام در سایت های اعزام انجام نداده است را ندارد.
,وی با بیان پوشش خبری عزاداری های هیئت های مذهبی اظهار کرد: برای پوشش خبری و پخش زنده عزاداری های روستاهای تلخاب، فشک، تبرته، خنجین و فرمهین در ماه محرم توسط خبرنگار صدا و سیما هماهنگی انجام شده است، هیئت های مذهبی که برنامه های شاخصی در ماه محرم دارند و خواهان پوشش خبری عزاداری های محرم و صفر هستند، می توانند با ارسال نامه به سازمان تبلیغات قبل از آغاز محرم برای این کار اقدام کنند.
,شاکری خاطر نشان کرد: ماه محرم یک جبهه فرهنگی است و باید بتوانیم از ظرفیت های این ماه به نحو احسنت استفاده کنیم و از ظرفیت ها فرهنگی آن به درستی بهره بگیریم.
,ماه محرم فرصت برای انتقال فرهنگ دینی به نسل جوان است
, ماه محرم فرصت برای انتقال فرهنگ دینی به نسل جوان است,در ادامه محمد مهدی فیض کرمیان، امام جمعه فرمهین با اشاره به نزدیکی دهه محرم و ایام سوگواری حضرت اباعبدالله (ع) افزود: مداحان باید مطالبی در شان و منزلت حضرت امام حسین(ع) و یاران وی بخوانند و مبلغان نیز مطالب و معارف قیام عاشورا را به شکل مطلوب برای مردم بیان کنند.
,وی افزود: در عزاداری هیات ها باید هم به ظواهر و هم به محتوا مانند محتوای اشعار و سخنرانی های وعاظ توجه کرد.
,فیض کرمیان با بیان اینکه عزاداری در ماه محرم بیعت دوباره با آرمان های امام حسین (ع) است، افزود: ماه محرم فرصت مناسبی برای انتقال فرهنگ اسلامی و دینی به مردم بویژه به نسل جوان و نوجوان است.
,امام جمعه فرمهین اظهار کرد: مراسم زیارت عاشورا هر صبح در دفتر امام جمعه فرمهین با همکاری سپاه ناحیه فراهان برگزار می شود.
,عزادارهای محرم، از ابتدا مدیریت مردمی داشته است
, عزادارهای محرم، از ابتدا مدیریت مردمی داشته است,در ادامه جلسه، حبیبی، معاون فرماندار با بیان اینکه باید جنبه مردمی برنامه های عزاداری محرم حفظ شود، گفت: عزادارهای محرم، از همان ابتدا مدیریت مردمی داشته و دولت هم بنا ندارد که در این امر دخالتی داشته باشد بلکه می خواهد برای هر چه بهتر برگزار شدن این مراسمات کمک کند.
,وی افزود: باید آمادگی کامل برای حضور و کمک دهی به مراسمات محرم را داشته باشم و هیچ گونه کوتاهی در این موضوع صورت نگیرد و سعی بر این داشته باشیم که برنامه های اباعبدالله الحسین (ع) در شان این امام معصوم برگزار شود.
,حبیبی خاطر نشان کرد: حضور مسئولان در برنامه های مردمی باعث همدلی و هم زبانی مردم و دولت است و باید سعی شود در برنامه ها حضور مستمر داشته باشیم.
, ,برگزاری برنامه های از جمله تجمع عاشورائیان، برگزاری مراسم شیرخوارگان در تکیه فرمهین، گردهمایی نوجوانان دانش آموزی در روز شهادت حضرت قاسم(ع) در این جلسه مورد بحث قرار گرفت.
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه