کارشناس ارشد انرژی:
شرکتهای خارجی در قالب قراردادهای قبلی حاضر به سرمایهگذاری در ایران نبودند/ قراردادهای نفتی باید ما را به سند چشمانداز برساند
کارشناس ارشد انرژی با بیان اینکه قراردادهای نفتی باید مارابه سند چشم انداز برساند، گفت: قراردادهای نفتی باید الگویی مناسب برای جذب سرمایه و تکنولوژی باشد و اگر این طور نباشد باید اصلاحات لازم صورت گیرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نرسی قربان در گفت و گو با «رازق» در تشریح در تشریح قراردادهای جدید نفتی معروف به ipc، اظهار کرد:کارشناسانی که ماه ها بروی این قراردادها وقت گذاشتند باید اکنون از قالب و محتوای آن دفاع کرده و توضیحاتی بدهند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رازق,وی ادامه داد: در مجموع شرکت های خارجی در قالب قراردادهای قبلی حاضر به همکاری و سرمایه گذاری در ایران نبودند و این قراردادهای نفتی در این راستا شکل گرفت.
,
کارشناس ارشد انرژی با اشاره به این موضوع که قراردادهای گذشته جوابگوی سرمایه گذاری و جذب تکنولوژی نبود، اضافه کرد: عده ای معین شدند و بر روی این قراردادها کار کردند و قراردادهایی را به عنوان نمونه و الگویی جدید ایجاد کردند.
قربان ادامه داد: مقام معظم رهبری نیز در این راستا تذکراتی را دادند که دولت باید درنظر بگیرد و این نکات به دولت ابلاغ شد.
,
,
وی با تأکید براینکه هدف از این قراردادها این است که الگویی مناسب برای جذب تکنولوژی و سرمایه ایجاد شود، تصریح کرد: هدف درخشندگی آینده ایران در سند چشم انداز است.
,کارشناس ارشد انرژی با اشاره به این نکته که اگر باهر الگویی به چشم انداز برسیم آن روش و الگو مهم است، اضافه کرد: اصل قضیه استفاده بهینه از منابع و ذخایر ایران برای افزایش درآمد ملی و کشور است.
,نرسی قربان در خاتمه اظهار کرد: مهم اینست که از طریق این قراردادها به چشم انداز برسیم و باید ببینیم که این قراردادهای جدید به رسیدن ما به چشم انداز کمک می کند یا خیر و برای آینده کشور بهترین استفاده را از ذخایر ببریم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه