یک تولیدکننده نوشیدنی‌های گازدار:

اگر نوشابه بد است چرا نوع خارجی آن تبلیغ می‌شود اما ایرانی نه!

اگر نوشابه بد است چرا نوع خارجی آن تبلیغ می‌شود اما ایرانی نه!
یک تولید کننده نوشیدنی‌های گازدار گفت: برای تبلیغ نوشابه تولیدکنندگان داخلی در شرایط نامساعد و نابرابری قرار دارند به طوری که شبکه‌های ماهواره‌ای فقط نوشابه‌های خارجی را تبلیغ می‌کنند و شبکه‌های داخلی ایران هم به سختی و با قیمت بسیار گزافی حاضر به تبلیغ نوشابه می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید کرمی مدیرعامل شرکت تولید نوشیدنی‌های گازدار و انواع آب میوه در گفتگو با کار ایرانی اظهار کرد: متاسفانه در ایران شرایط برای تبلیغ نوشابه‌های گازدار وجود ندارد در صورتی که این عدم تبلیغ مصرف مردم را کاهش نداده است بلکه جهت گیری مصرف را به سمت نوشابه‌های خارجی که در شبکه‌های ماهواره‌ای تبلیغ می‌شود تغییر داده است.

این تولید کننده نوشابه‌های گازدار با اشاره به مصرف 33 لیتری نوشابه در سال در ایران اذعان کرد: مصرف نوشابه در ایران در اکثر مواقع ثابت است و رشد و کاهش خاصی ندارد بلکه اکثر سود تولیدکنندگان در صنعت نوشابه در ایران منحصر به صادرات آن بود.

وی افزود: از زمانی که مسئله تحریم‌ها جدی شد تولیدکنندگان نوشابه ضرر و زیان جدی دیدند زیرا صادرات بسیار کم شد در صورتی که قبل از آن سود حاصل از صادرات بسیار بالا بود همچنین پس از مدتی که تحریم‌ها تا حدودی کم شد دیگر بازارهای ما گرفته شده بود و برای ایجاد رابطه و معاملات دوباره تولیدکنندگان باید رایزنی دوباره می‌کردند در صورتی که رابطه‌ها به هیچ وجه به قبل بازنگشت.

این تولید کننده تاکید کرد: در ایران به طور مداوم در پیام های پزشکی می‌شنویم که نوشابه بسیار مضر است حال آنکه این محصول بسیار مهم از استاندار مجوز گرفته است.

وی تصریح کرد: همه می‌دانیم که استفاده زیاد از نوشابه بسیار بد است اما برای استفاده کم آن چرا مردم نباید نوشابه های ایرانی بخرند و به سمت نوشابه‌های خارجی بروند و از این طریق تولیدکننده داخلی را دلسرد و بازار واردات و قاچاق را داغتر کنند.

این تولید کننده ادامه داد: اگر نوشابه بد است پس چرا خارجی آن تبلیغ می‌شود اما ایرانی نه!

وی اظهار کرد: در حال حاضر تامین در آمد اکثر کارخانه‌های تولید نوشابه و آبمیوه از فروش آبمیوه و دیگر نوشیدنی‌های گازدار و بدون گاز است زیرا از خرید نوشابه استقبال چندانی نمی‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کار ایرانی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه