رئیس اداره مدارس شاهد و ایثار گر قم ؛

با وجود تعطیلی پنج شنبه، دانش آموزان قمی می آیند

با وجود تعطیلی پنج شنبه، دانش آموزان قمی می آیند
حجتی بیان داشت: به دانش آموزان گفته شده با اجازه والدین و در کنار آنها در راهپیمایی روز دانش آموز و روز استکبار ستیزی شرکت کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ قادر حجتی رئیس اداره مدارس شاهد و ایثار گر قم در گفتگو با خبرنگار سایت خبری ثامن اظهار داشت: از چند روز قبل جلساتی در خصوص برگزاری باشکوه مراسم 13آبان در سطح استان قم برگزار شده است و راهپیمایی روز 13آبان روز استکبار ستیزی و روز دانش آموز با تجمع در میدان روح الله و حرکت به سمت مدرسه فیضیه انجام می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت خبری ثامن,

وی گفت: با توجه به اطلاعاتی که از مدرسه ها به دست ما رسیده با وجود تعطیلی پنج شنبه دانش آموزان از این تجمع و راهپیمایی استقبال کرده اند ، هیچ ابلاغیه ای به مدارس در خصوص راهپیمایی 13آبان صورت نگرفته و همه به صورت داوطلبانه حضور پیدا می کنند.

,

حجتی بیان داشت: به دانش آموزان گفته شده با اجازه والدین و در کنار آنها در راهپیمایی روز دانش آموز و روز استکبار ستیزی شرکت کنند.

,

رئیس اداره مدارس شاهد و ایثار گر قم  تصریح کرد: دانش آموزان قرار نیست از مدرسه به راهپیمایی بیایند بلکه قرار است از منزل با خانواده حرکت کنند و انهایی که عضو گروه ها و انجمن های مدرسه هستند در کنار هم در میدان روح الله تجمع کنند.

,

وی  تاکید کرد: مدیران حق ندارند هیچ دانش آموزی را بدون رضایت والدین به راهپیمایی ببرند.

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه