یک مدال نقره و 3 برنز حاصل کار بانوان هوگوپوش
تیم ملی تکواندوی بانوان در بیست و یکمین دوره از مسابقات قهرمانی آسیا با کسب یک مدال نقره و سه برنز به کار خود پایان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا بیست و یکمین دوره مسابقات تکواندوی قهرمانی آسیا، از دوشنبه (5 خرداد ماه) به مدت سه روز در سالن "کاخ ورزشی" تاشکند ازبکستان برگزار شد و تیم ملی بانوان کشورمان تنها با کسب یک مدال نقره و سه برنز به کار خود پایان داد.
فریده رشیدی تکواندوکار وزن 49- کیلوگرم کشورمان، نماینده ایران در روز اول، پس از برتری برابری قزاقستان و مالزی به دیدار نیمه نهایی رسید و رودرروی اردن قرار گرفت. وی در این پیکار نتیجه را واگذار کرد و به مدال برنز وزن دوم رسید.
در دومین روز از مسابقات در بخش بانوان، ایران 3 نماینده داشت که سوسن حاجیپور کاپیتان تیم ملی بانوان در وزن 57- کیلوگرم ابتدا قزاقستان (14 بر 2) و سپس فیلیپین (5 بر صفر) را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد اما مقابل تکواندوکار کره ای باخت و به مدال برنز دست یافت.
همچنین پریسا قربانی در وزن 53- کیلوگرم در اولین گام در مبارزه ای بسیار نزدیک و در راند طلایی به تایلند باخت و از گردونه رقابتها کنار رفت.
پریسا فرشیدی تکواندوکار وزن 62- کیلوگرم کشورمان نیز در مبارزه ای پایاپای 13 بر 11 از تایلند شکست خورد و حذف شد.
در آخرین روز این رقابتها که امروز (چهارشنبه) برگزار شد، در بخش بانوان نیز ایران دو نماینده داشت، شکرانه ایزدی در وزن 67- کیلوگرم ماکائو را یک بر صفر برد اما در مرحله نیمه نهایی نتیجه را 4 بر یک به چین واگذار کرد و برنزی شد.
اکرم خدابنده نیز در سنگین وزن ماکائو و کامبوج را با نتیجه مشابه 5 بر 2 شکست داد و در فینال وزن 87+ کیلوگرم نتیجه را به چین واگذار کرد و مدال نقره رسید.
تیم ملی بانوان با کسب یک مدال نقره اکرم خدابنده و سه مدال برنز فریده رشیدی، سوسن حاجیپور و شکرانه ایزدی به کار خود پایان داد و از رسیدن به سکوی قهرمانی بازماند.
انتهای پیام/ن
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه