آخرین تمرین تیم ملی در اتریش با غیبت 5 بازیکن

آخرین تمرین تیم ملی در اتریش با غیبت 5 بازیکن
آخرین تمرین ملی‌پوشان در اردوی اتریش بعدازظهر امروز و در غیاب پنج بازیکن برگزار شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، آخرین تمرین ملی‌پوشان در اردوی اتریش بعدازظهر امروز برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
بازیکنان تیم ملی تمرین آخر خود در اردوی اتریش را به مدت 1:30 دقیقه در باشگاه اشتگلزباخ انجام دادند. در تمرین امروز که بنا به تشخیص کادر پزشکی تیم ملی سیدجلال حسینی، خسرو حیدری، مهرداد پولادی و آندرانیک تیموریان حضور نداشتند، سایر بازیکنان تمرین‌های خود را پیگیری کردند. البته بنا بر اعلام قبلی سایت فدراسیون فوتبال و اعلام نظر کادر پزشکی مشکل این بازیکنان جدی نبوده و کادر پزشکی تیم ملی تنها به دلیل اطمینان از وضعیت آنها تصمیم گرفته این بازیکنان به مدت دو روز استراحت کرده و تمرینات مخصوص خود را پیگیری کنند.
,
 
,
وضعیت مصدومیت هاشم بیک‌زاده نیز که در بازی با مونته‌نگرو مصدوم شده بود، همچنان مشخص نیست و به احتمال زیاد در بازی فردا پنج بازیکن (4 بازیکنی که امروز تمرین نکردند به اضافه بیک‌زاده) مقابل آنگولا به میدان نروند.
,
 
,
در ابتدای تمرین امروز، کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی دقایقی با بازیکنان صحبت کرد و پس از آن بازیکنان تمرینات ابتدایی و هر روزه خود را زیر نظر مربیان بدنسازی انجام داده و پس از آن به زمین اصلی باشگاه آمده و تمرینات خود را انجام دادند.
,
 
,
لازم به ذکر است تیم ملی کشورمان فردا و راس ساعت 16:30 به وقت تهران به مصاف آنگولا خواهد رفت.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه