عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
دولت باید به وعده های خود در حوزه فرهنگی عمل کند/ لزوم توجه وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به مباحث دینی،فرهنگی و اخلاقی
فلاحتی گفت: مجلس از دومین وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی انتظار دارد که در مدت باقی مانده به عمر این دولت، توجه ویژه ای بر مباحث دینی،فرهنگی، اخلاقی و ارزشی داشته باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد فلاحتی، عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی « تهران نیوز » با بیان اینکه نمایندگان مجلس از وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی انتظار دارند که برنامه های خود را هر چه زودتر عملی کند، گفت: از آقای صالحی امیری به عنوان دومین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم انتظار می رود که در ماه های پایانی این دولت، توجه ویژه ای در مباحث دینی،فرهنگی،اخلاقی و ارزشی داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,وی ادامه داد: نیاز است که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در زمینه تحول فرهنگی در مباحثی همچون سینما، رسانه دیجیتال، مساجد و کانونهای فرهنگی داشته باشند و انتظار می رود که در این زمینه برنامههای خود را عملی کنند.
,فلاحتی، تقویت باورهای دینی در میان قشرهای مختلف جامعه باید یکی از برنامه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باشد، افزود: دشمن به دنبال تضعیف باورهای دینی در کشورمان است و نیاز که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نسبت به این موضوع توجه ویژه ای داشته باشد و در خصوص مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن برنامه های قوی داشته باشد.
,عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پایان خاطر نشان کرد: دولت در راستای وعده هایی که در حوزه فرهنگ داده است باید عمل کند چرا که طبق سخنان رهبرانقلاب، حوزه فرهنگ یکی از مهمترین حوزه ها در کشور است که دشمن قصد نفوذ در آن را دارد و باید با تولیدات فرهنگی قوی و موثر، مانع از ترویج فرهنگ غرب در کشور شویم.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه