فرمانده انتظامی شهرستان میانه خبر داد؛
سارق دوچرخه با ۲۱ فقره سرقت در میانه شناسایی و دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان "میانه" از شناسایی و دستگیری سارق 21 دستگاه دوچرخه سرقتی خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از میانا، سرهنگ"هاشم شعفی "در گفت و گو با خبرنگاران، گفت: ماموران کلانتری ۱۱ حضرت امام (ره) شهرستان "میانه" از سرقت یک دستگاه دوچرخه در یکی از آپارتمان های این شهرستان مطلع و بلافاصله جهت بررسی موضوع در محل وقوع سرقت حاضر شدند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, میانا,,
وی افزود: ماموران با حضور در محل و با به دست آوردن سرنخ هایی از نحوه وقوع این سرقت، در کمتراز نیم ساعت سارق را شناسایی و دستگیرکردند.
,,
این مقام انتظامی ادامه داد: با دستگیری این سارق، 21 دستگاه دوچرخه سرقتی به ارزش ۲۰۰ میلیون ریال کشف شد.
,,
فرمانده انتظامی شهرستان میانه با بیان اینکه متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد، از شهروندان خواست: هشدارهای پلیس در رابطه با پیشگیری از انواع سرقت را جدی گرفته و هرگونه فعالیت مجرمانه را در سریعترین زمان ممکن از طریق تلفن فوریتهای پلیسی ۱۱۰به پلیس اطلاع دهند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه